Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(184)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(184)
    • 5 Star(167)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Bazilpo
    GR
    20/08/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Bazilpo
    GR
    25/07/2021

    Bardzo przydatne wszędzie (samochód, dom, wieś) i unikalne, ponieważ ma wygodny rozmiar, który składa i co najważniejsze ładuje się. Idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Jedna z najlepszych latarek dostępnych do pracy i kempingu. Można go używać jako narzędzia ze względu na mocowanie magnetyczne i hak, który ma. Lekka waga i uniwersalna. Możesz prowadzić ze sobą każdego dnia. Piękna sprawa dobrze przygotowana. Szybka opcja dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Kupiłem dwa, jeden do warsztatu, a drugi zostawiony w vanie. Praktyczny do utrzymania w ręku, światło i oświetlenie bardzo dobrze przy pełnej mocy, istnieją trzy tryby oświetlenia, dwie moc na Główna lampa i mały Led do zrobienia pochodni. Namagnesowana podstawa trzyma się dobrze i jest haczyk do powieszenia lampy. Dla ładowania kabel USB jest dostarczany, wskaźnik LED zapala się podczas ładowania, całość wygląda wodoodpornie, ale nie próbowałbym go zanurzać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Dobra lampa, świetna pomoc w pracy, może trzymać baterię przez długi czas, silne podeszwy magnetyczne. Mam nadzieję, że wytrzymają długo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JLGVIP5
    ES
    19/10/2021

    Dobry produkt, dobrze prezentowany w swoim przypadku i silna magnetyczna lampa robocza i latarka, brakuje tylko niezależnej żarówki latarki, ale to mnie zadowala.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2022

    Bardzo dobra jakość i dobre światło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Doskonałe lampiony świecą bardzo dobrze, gorąco je polecam, przybyły w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Mocne światło, dobra rzecz, szybka wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.54
    • US$27.99
    • US$19.99
    • US$11.99
    • US$29.99
    • US$34.99
    • US$35.37
    • US$24.86
    • US$19.99
    • US$3.14