Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/07/2021

    Jest to dobra jakość, jak oczekiwano w cenie. Oprócz silnego zapachu, wszystko inne jest dobre. Zapach zniknie, jeśli go zostawisz i otworzysz na kilka dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Very nice pencils with a pretty serious color gamut. He arrived soon. Santa Claus brought 😁 Nagyon szép ceruzák, elég komoly színskálával. Hamar megérkezett. A Mikulás hozta 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Kupiłem zestaw do kwadratu 120. Doskonała obsługa, bardzo szybka dostawa. Produkt jest dokładnie taki, jak opisano, a ołówki świetnie sprawdzają się w farbowaniu, niewiele różni się od moich polichromów, być może trochę delikatniejszy, ale to dobrze. Dobry wybór kolorów, choć niektóre z czerwonych są bardzo podobne. Wiele kolorów typu skin. Pudełko miało niewielki wybrzuszenie, pomimo twardego opakowania (ciężkie pudełko z tektury). - Łatwo się z tym pogodzić. Warto pamiętać, że kwadratowe beczki nie zmieszczą się w standardowym temperówce. Dla mnie to nie problem, mam kilka z większymi dziurami. 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Bardzo dobra jakość! Niektóre plastikowe podpory wewnątrz metalowego pudełka zostały uszkodzone na krawędzi, ale w pozostałej części wszystko jest w porządku, nie ma uszkodzeń ołówków. Małe wgniecenie na metalowym pudełku, może z powodu podróży po dostawie... Jesteśmy bardzo szczęsliwi!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Właśnie otrzymałem 120 kwadratowych oleju brutfuer pencis, i naprawdę je kocham!Ołówki nie są matową wersją, ale błyszczącą.Są kremowe bardzo żywe, i łączą się doskonałe!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Kilka ołówków było potłuczonych i puszka była uszkodzona, ale ogólnie bardzo zadowolona z zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    O.k.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Good quality & very fast delivery Thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Szybka dostawa i super produkt! 👌🏻❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$8.49
    • US$15.39
    • US$27.49
    • US$10.99
    • US$18.99
    • US$45.09
    • US$14.29
    • US$27.99
    • US$23.59