Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/06/2021

    Dobrze spakowane, a dostawa była szybka z WE. To działa dobrze. Ale złącze silnika musi być dostosowane. Jest bardzo duży. Nie wiem, czy jest dobry, ale chłodnica jest inna niż na zdjęciu! Jest znacznie mniejszy od oryginalnej chłodnicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Po prostu idealna, szybka wysyłka, jeszcze nie testowana

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Mam kilka takich w różnych modelach łodzi, a te są teraz moim pierwszym wyborem. Nie mam ich bez chłodzenia, chłodzenia wentylatorów i chłodzenia wody. Nigdy nie sprawiali mi żadnych problemów. I dobre czasy wysyłki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Dobrze spakowane, a dostawa była szybka z WE. To działa dobrze. Ale złącze silnika musi być dostosowane. Jest bardzo duży. Nie wiem, czy jest dobry, ale chłodnica jest inna niż na zdjęciu! Jest znacznie mniejszy od oryginalnej chłodnicy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Przybył w 15 dni z CZ, świetne do wysyłki i ceny: nieco ponad 16 euro.Do oceny, kiedy go używałem, jak pierwsza wizja jest ok. (tłumaczone)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Nie mogę nic powiedzieć o produkcie, został zamówiony dla kolegi. Jednak czas dostawy był bardzo dobrze utrzymany, dzięki za to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    ακριβώς όπως στη περιγραφή, μένει μόνο να το δοκιμάσω

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Tried it and it works great. Only problem was that my motor was not up to the task, so I'll need to replace that now.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    To doskonałe kontrolery prędkości. Teraz mam ich około 7.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Świetnie szczotkowane ESC działa mój model łodzi znakomicie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 436
    • Ft7 684
    • Ft6 088
    • Ft3 042
    • Ft3 976
    • Ft7 280
    • Ft5 731
    • Ft29 760
    • Ft8 604
    • Ft9 939
    • Ft11 253
    • Ft5 294
    • Ft32 110
    • Ft2 645
    • Ft6 750
    • Ft4 632
    • Ft4 966
    • Ft7 644