Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2055)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2055)
    • 5 Star(1997)
    • 4 Star(44)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/09/2021

    Wspanialy produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Виглядає пристойно і якісно. По роботі поки не знаю

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Dobrej jakości narzędzia, lepsze niż się spodziewałem. Solidna produkcja stali, dobra waga w ręku, łatwe przechowywanie. Rozmiary są dobrze obrabiane i dokładne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Wygląda świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Ładnie wykończony zestaw, dobrze oznakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Na H2 głowa jest okrągła bez twarzy. To nie Broppe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2018

    Доставка 15 дней Очень качественные биты. Металл качественный, обработка отличная, головки магнитные. В комплекте пластиковый держатель. Рекомендую! Delivery 15 days Very high quality bits. The metal is qualitative, the treatment is excellent, the heads are magnetic. A plastic holder is included. I recommend!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2019

    в Україну доставили дуже швидко, перевізник Meestexpres . товар сподобався з вигляду дуже якісний. thanks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2017

    отличный набор шестигранных насадок для шуруповерта. Качество металла хорошее, обработка тоже выглядит качественно.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2017

    These I selected as being a very useful addition to my toolbox. I don't expect them to be used that often but with equipment these days often coming with very deep recessed fixing screws, these will be useful for removing covers to gain access to internal workings. Most drivers are not long enough reach far enough into the recess to remove the screws, these are. Being magnetic also means that the screw will be withdrawn on the end ofthe bit as well.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$10.38
    • US$21.99
    • US$8.57
    • US$16.16
    • US$16.16
    • US$10.34
    • US$10.38
    • US$23.09
    • US$19.54
    • US$10.38
    • US$16.99
    • US$12.64
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$11.54
    • US$17.94