Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(161)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(161)
    • 5 Star(157)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/08/2020

    Są wykonane z dobrej jakości stali. Użyję go do konserwacji mojego PS4. Są kompatybilne ze wszystkimi narzędziami elektrycznymi Xiaomi Mijia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2017

    Заказал эти биты для разборки утюга braun. По виду нормальные качество стали оценить трудно т.к. вряд ли часто ими придется работать. Можно ими крутить и простые torx. Но лучше чтобы они были в хозяйстве. закажу и других бит-секреток от broppe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Broppe 12 sztuk T5-T40 50mm magnetyczna końcówka torratora gwiazdy magnetyczna z 1/4 calowym sześcianem sześciokątnym Z dużą siłą magnetyczną, dużą precyzją, z dużą twardością i dobrym wykonaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    Bardzo dobre kawałki... Jestem taki zadowolony. Zaufany sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2018

    Very good device, parameters as described. I honestly recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2017

    Parece-me ser um bom produto. O suporte facilita muito a sua utilização porque mantém as peças organizadas. O preço é fantástico. Recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2020

    To, co opisał i szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2019

    good price, arrived quickly to Indonesia. the bits is very high quality. thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2018

    la taiille moyenne est bien pratique j'ai demondre des choses diverses comme un disque dur et parfait avec la visseuse tres bon outils

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2018

    this 12 pices of screw long size (not very long) is contains a lot size.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 386
    • Ft4 705
    • Ft3 696
    • Ft4 032
    • Ft4 705
    • Ft3 023
    • Ft7 395
    • Ft2 504
    • Ft2 687
    • Ft2 687
    • Ft4 369
    • Ft2 687
    • Ft3 696
    • Ft2 021
    • Ft11 094
    • Ft3 696
    • Ft2 687
    • Ft9 749