Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(532)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(532)
    • 5 Star(514)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2021

    /Bardzo dobrze./!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Przyszedł wcześniej niż się spodziewaliśmy, ale nie miał jeszcze okazji ich użyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Jeszcze go nie użyłem, ale wygląda dobrze. Niestety, te dwa, najmniejsze, mają zatkane dziury. Szkoda, ale ogólnie, jestem zadowolony z produktu. Dostarczenie 9 dni: SUPER!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2020

    Niezły zestaw torsów z dziurami. Od dłuższego czasu chciałem go kupić, bo czasem potrzebuję. Nie obyło się bez niespodzianek: ziarno piasku utknęło w jednym z kawałków w otworze (patrz na zdjęciu). Nie wyszło - siedziałem bardzo mocno, musiałem się rozpaść. Sam bit nie został wpłynął w procesie.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2019

    Биты сделаны качественно, никаких заусенцев и кривизны. Достаточно сильно намагничены. Как я понимаю, - сталь инструментальная, S2. Длина - 100мм, как раз для колодцев в которых и ставят эти чертовы секьюрити торксы. У нас, в офлайне, просят цену этого набора за 1 отверточку с секьюрити торксом.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2017

    nice kit of 11 torx bits with an useful bits holder. I purchased them because they are longer compared to the torx insert that I already had in my tools. good quality. satisfied. kit di 11 inserti torx con un utile supporto. li ho acquistati perchè più lunghi degli inserti torx già in mio possesso. soddisfatto. buona qualità

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2020

    Znakomity produkt, brak wad na metalu. Metal - 100% stali nierdzewnej. CENA = JAKOŚĆ 100 PUNKT. Świetny produkt. Nie ma wad na metalu. Metal - 100% stali nierdzewnej. CENA = JAKOŚĆ 100 PIŁEK.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2018

    Отличные отвертки. Сталь очень качественная. Длинная 100 мм, что удобно если винты заглублены. Рекомендую к покупке, кому нужен такой формат отвертки.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2017

    La qualité des outils est bonne, il y a plusieurs tailles, et vu le prix des tournevis en magasin, ce set est parfait. De plus, la longueur est vraiment pratique.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2019

    Jól kidolgozott, remélem nem fog eltörni. Elég jó anyagnak látszik hozzá. A hossza miatt vettem meg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 660
    • Ft6 620
    • Ft3 676
    • Ft5 148
    • Ft1 590
    • Ft4 138
    • Ft5 148
    • Ft3 501
    • Ft5 126
    • Ft4 043
    • Ft8 276
    • Ft2 736
    • Ft16 922
    • Ft13 242
    • Ft6 368
    • Ft4 393
    • Ft2 195
    • Ft5 884