Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2786)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(2786)
    • 5 Star(2603)
    • 4 Star(148)
    • 3 Star(22)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Otrzymałem produkt bardzo szybko z DHL wysyłki i bez płacenia opłat celnych! Produkt był w bardzo ostrożnym opakowaniu. Otworzyłem i przetestowałem mini BroadLink z moim telewizorem i klimatyzacją. Wszystkie funkcje działają bardzo dobrze, a najważniejszą rzeczą jest kompatybilność z Alexą i Asystentem Google. Możesz włączać/wyłączać urządzenia za pomocą głosu i możesz robić wiele rzeczy tworząc sceny poprzez aplikację BroadLink Ten produkt posiada kontrolę IR i jeśli chcesz kontrolować urządzenia RF, musisz kupić BroadLink RM4 Pro RF. Więc ten produkt jest wartościowy do wyboru pieniędzy w celu sterowania urządzeniami IR!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Nie ma co mówić o szerokim łączu, polecam RM MINI 3, to słynne BBB, dobre słodkie i tanie. Używać do sterowania kinem domowym, telewizorem, projektorem i klimatyzacją.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2021

    Kazałem dwóm z nich kontrolować wentylator na górze i klimatyzację w salonie. Obie działają bardzo dobrze. Nie miałem żadnych problemów z niezawodnością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Przybył w idealnym stanie i bardzo szybko pomoże mi z moimi ładnymi urządzeniami na podczerwień

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Przyszło tak, jakby opis nie został jeszcze sprawdzony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Suednaa
    BR
    23/02/2021

    Piękny produkt i chwali się dobre wykończenie i funkcjonalność, używam z mojej ALEXA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Posiada dużą kompatybilność z jeszcze starszymi urządzeniami i opcja użycia konfiguracji innego użytkownika, gdy ñ spotyka urządzenie na liście jest bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Piękna, zgrabna, mała i działa świetnie. Bardzo praktyczne programowanie z pre-set modeli zdalnego sterowania dla bardzo zróżnicowanej liczby marek. Miałem tylko problem ze smartlampem, że jej czujnik jest zły, więc ten uniwersalny pilot nie czyni cudu. Przybył bardzo szybko do mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Dobry produkt. Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 287
    • Ft3 771
    • Ft5 343
    • Ft3 142
    • Ft14 778
    • Ft8 715
    • Ft6 897
    • Ft18 521
    • Ft4 714
    • Ft7 230
    • Ft3 142
    • Ft4 714
    • Ft5 658
    • Ft5 972
    • Ft5 972
    • Ft8 174
    • Ft12 347
    • Ft3 142