Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(284)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(284)
    • 5 Star(274)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/04/2020

    Z powodu korona. Przyszedł w 40 dni, jest mały. Myślałem, że jest większy, ale działa normalnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    This is review for now as I am still not contacted by support. First of all it is NOT BROADLINK it MAY, I emphasize be usable with BroadLink IHC app v2 new name BroaLink (not option to imput with old app). If you have already registered and in use BroadLink devices registered before introduction od new app than you are probably out of luck. You would need to delete old account create new one with regional server setting and you will be able to use only ONE dedicated server and may be lucky enough to register this BESTCON device. My recommendation if you are old Broadlink user to not order this till problem is resolved.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Nie wiem, czy to widać, ale wejście mikrousb na urządzeniu było uszkodzone, dostało się do środka. Ledwo mogłem go założyć pęsetą i tym podobne. Nie ma adaptera. Produkt jest ładny, wygodny. Lepiej niech lepiej pakują mocniej, kiedy to wysyłają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Jest tak mały rozmiar, ale tak doskonały produkt dla swoich funkcji. Aplikacja Broadlink co jest łatwe do ustawienia, Znalazłem prawie wszystkie moje urządzenia w moim salonie (tv, klimatyzator, Media set tv box itp.) i jeśli nie znaleziono urządzenia na liście, łatwo zaprogramowałem przyciski z oryginalnego pilota. Przygotowała również programowanie zdalnych kontroli w aplikacji ze strony społeczności. Coś, co można tam znaleźć. Połączenie i współpraca z asystentem domu Google jest doskonałe!!! Jestem z tego bardzo zadowolony!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    Produto vdd qualidade, pena que o novo aplicativo da Broadlink não está integrado na Alexa em português.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    nie testuje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Jeszcze lepiej, nawet mniejsze.Wielkie zastosowanie do pomocy zdalnej.To drugi zamawiam.Z pewnością polecam.To działa doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2020

    Jestem bardzo zadowolony z produktu. Kupiłem go po raz drugi. Potrzeba więcej niż jednego do dużego domu. Po jednym dla każdego pokoju. Ma pewne problemy z klimatyzatorami, ale mam nadzieję, że z jakąś aktualizacją oprogramowania to naprawi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    👍👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    γρήγορη παράδοση στο σπίτι

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$72.75
    • US$22.63
    • US$47.19
    • US$16.99
    • US$27.99
    • US$45.99
    • US$29.10
    • US$10.49
    • US$12.12
    • US$37.02
    • US$24.25
    • US$37.41
    • US$36.07
    • US$17.31
    • US$10.23
    • US$38.49
    • US$23.09
    • US$17.99