Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(258)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(258)
    • 5 Star(248)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Jest tak mały rozmiar, ale tak doskonały produkt dla swoich funkcji. Aplikacja Broadlink co jest łatwe do ustawienia, Znalazłem prawie wszystkie moje urządzenia w moim salonie (tv, klimatyzator, Media set tv box itp.) i jeśli nie znaleziono urządzenia na liście, łatwo zaprogramowałem przyciski z oryginalnego pilota. Przygotowała również programowanie zdalnych kontroli w aplikacji ze strony społeczności. Coś, co można tam znaleźć. Połączenie i współpraca z asystentem domu Google jest doskonałe!!! Jestem z tego bardzo zadowolony!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Nie wiem, czy to widać, ale wejście mikrousb na urządzeniu było uszkodzone, dostało się do środka. Ledwo mogłem go założyć pęsetą i tym podobne. Nie ma adaptera. Produkt jest ładny, wygodny. Lepiej niech lepiej pakują mocniej, kiedy to wysyłają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Jeszcze lepiej, nawet mniejsze.Wielkie zastosowanie do pomocy zdalnej.To drugi zamawiam.Z pewnością polecam.To działa doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Dostarczanie z wyprzedzeniem 10na dni niż oczekiwano.Bardzo mały i dobrze funkcjonujący obiekt, łatwo rozpoznał główne sterowanie Samsung TV i wszedł natychmiast wśród urządzeń zarządzanych przez Alexa. Teraz chcę dobrze studiować, jeśli to możliwe, aby dodać kilka konkretnych kluczy normalnego tlc. Dobry zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GioVIP5
    GR
    25/01/2021

    Bardzo dobrze kupiony jestem zadowolony zarówno RM4C mini jak i RM mini 3, RM4C jest mniejsze, połowa RM3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    W końcu udało mi się ustawić mój stary stan Sharp Air. Bardzo łatwa w konfiguracji, bardzo dobra aplikacja, mała i w większości przydatna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Działaj dobrze ze wszystkimi urządzeniami. Początkowo podłączyć się do mojej sieci wifi i po podłączeniu wszystkich urządzeń. Zasięg jest dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Wygodnie, w aplikacji można wybrać wiele urządzeń do sterowania. Jeśli nie znajdziesz swojego urządzenia pomiędzy oficjalnymi i społecznościowymi, możliwe jest, aby nauczyły się kodów bezpośrednio z pilota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Trochę trudno zrozumieć, jak to działa, ale myślę, że ma to związek z moim małym doświadczeniem w sektorze. Ale po zrozumieniu, działa idealnie i bezbłędnie. To świetne narzędzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    👍👍👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 444
    • Ft14 778
    • Ft3 771
    • Ft3 142
    • Ft4 714
    • Ft6 391
    • Ft3 265
    • Ft4 944
    • Ft3 142
    • Ft5 029
    • Ft3 142
    • Ft4 714
    • Ft5 658
    • Ft5 972
    • Ft5 972
    • Ft8 174
    • Ft12 347
    • Ft9 746