Opinie klientów

4.88 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1186)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1186)
    • 5 Star(1084)
    • 4 Star(73)
    • 3 Star(17)
    • 2 Star(10)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
  • J. R.
    PL
    2020-04-23 08:47:25

    *** PRZESYŁKA DOTARŁA O CZASIE, STOSUNEK CENY DO JAKOŚCI 5, SUPER GADŻET INSPIRUJĄCY DO DALSZYCH ZMIAN... SUPER DZIAŁA I MAM OCHOTĘ ZAMÓWIĆ JESZCZE RAZ... EKSRA SUPER SERDECZNIE POLECAM..

    Komentarze
  • nigelnr
    GB
    2020-06-02 07:52:04

    water Faucet 3 colour glow arrived yesterday. I haven't had a chance to try it yet. but it seems just what I wanted. ( A1)

    Komentarze
  • casom
    GB
    2020-02-25 16:08:19

    perfeito, encacho sem problema bem cromado e uma boa resposta nas cores na temperatura da água 5☆☆☆☆☆

    Komentarze
  • WO_10
    BR
    2020-04-02 09:26:28

    top! vale a pena muiito legal .fotos melhores que essa não terão ! bangood me ajuda com descotmoooooooossssss

    Komentarze
  • olsan76
    RU
    2020-03-10 01:19:13

    Насадка прибыла все как и заявлено в описании.

    Komentarze
  • 2020-01-12 15:15:49

    Not like the display photo

    Komentarze
  • 2019-11-18 07:45:23

    подсветка воды . заказ получил всё замечательно. пока не проверял как проверю допишу.

    Komentarze
  • 2019-11-17 13:24:00

    It is effective, it shows you how hot the water is before you touch it. I certainly recommend it.

    Komentarze
  • Kostas
    GR
    2019-11-04 03:14:11

    Product is Very Easy to Install and Works Fine and as per Description it Glows in Red with Hot Water, Green with Warm Water and Blue with Cold water, I m Very Happy.

    Komentarze
  • eliyace
    DZ
    2019-11-03 13:44:29

    nice product fits well it changes its colors according to water temperture red=hot, green= warm , blue= cold, i recommand it

    Komentarze
Show:

    Go to page

    Go

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1,874
    • Ft1,686
    • Ft5,910
    • Ft5,629
    • Ft4,377
    • Ft5,003
    • Ft3,683
    • Ft3,751
    • Ft1,248
    • Ft935
    • Ft5,128
    • Ft7,193
    • Ft17,721
    • Ft1,874
    • Ft1,345
    • Ft3,392
    • Ft3,126
    • Ft1,248