Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(535)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(535)
    • 5 Star(481)
    • 4 Star(41)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2021

    Oxymetr z funkcją bluetooth do wyświetlania i przechowywania różnych wyników w aplikacji do pobrania (kod QR w instrukcji użytkownika). Łatwy w użyciu: działa z 2 bateriami AAA, wystarczy włożyć palec, a pomiary są wyświetlane na ekranie Oled i na telefonie. Brak przycisku włączania/wyłączania, włącza się go wraz z palcem w miejscu, wyłącza się go usuwając. 4 rodzaje pomiarów: tlen we krwi, liczba uderzeń serca/min, wskaźnik przepływu krwi, zmiany w rytmach. Dzięki aplikacji kilku różnych użytkowników może być rejestrowanych pod awatarami. Pomiary są wiarygodne w porównaniu z innymi przyrządami. Niepokonana nagroda Banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    W paczce, która dotarła po pewnym czasie, musiały być baterie, ale miejsce było puste. Urządzenie działa dobrze, z wyjątkiem aplikacji do pobrania, która najwyraźniej nie udaje się. Próbowałem kilka razy. Jakkolwiek działa dobrze i mierzy tlen, robi to, do czego jest zaprojektowany lub prawie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Przybyło na czas. Aplikacja nazywa się Oxymetr-H w Google Play i działa bez zarzutu. Wszystko co musisz zrobić to włączyć Bluetooth i Lokalizacja. Następnie można zapisać profil każdego użytkownika i zacząć go używać. Aplikacja zobaczy Oxymetr o nazwie J1. Należy trzymać palec w oksometrze przez jakiś czas, aby badanie było prawidłowe. Kiedy skończysz, wyłącz bluetooth w telefonie, a aplikacja zapyta, czy chcesz zapisać test. Działa jak czar, jeśli stawiasz te małe kroki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    the quality of the device is excellent, the data is easy to read, the change of orientation is easy and fast. Only the software could be more comfortable. It took some time before you could experience how to save the data at the time of measurement. Monitoring during the sleep cycle has not been tested yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Intuicyjne sterowanie, kilka trybów wyświetlania. Działa dobrze z aplikacji na smartfona należny BT i dodatkowo dobra cena. Poczta była OK. Polecam kupić...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dostawa szybko dotarła do GLS. Wyczyść wyświetlacz, połączenie z programem poszło szybko. Program czysty. Wyświetlacz obrotowy, moc 2x AAA. Satysfakcja.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    5 gwiazdek we wszystkim! Przybyła w ciągu 10 dni. Ekran obraca się zgodnie z obietnicą. A aplikacja działa zaskakująco dobrze! (Real time zwrotne, zapisuje dziennik - dzięki czemu można sprawdzić go ponownie i zobaczyć wzory.)

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Pulse Oxymeter is must buy now a days. Product Quality is nice. Oxymeter show four reading viz SpO2, BPM, PI and HRV. commonly first two are main but other provide an idea about the accuracy. price is competitive and it does the job well. Bluetooth app called Oxymeter-H but that's very laggy and connection with that will take some time. it will find product with the name J1. I ordered the product on 17-04-2021 and received it on 26-05-2021 in Chennai, India. again I took tarif and Shipping insurance for this in india product was delivered by Xpressbee through shiprocket.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Ótimo oxímetro para monitoramento, e ainda podendo fazer a monitoração de forma confortável usando o app no seu smartphone e deixando a mão livre apoiada no corpo ou onde ficar mais cômodo. PARABÉNS EQUIPE BANGGOOD PELO RÁPIDO ENVIO E SERVIÇOS, SUPER RECOMENDO A TODOS OS COMPRADORES BANGGOOD. *****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Skrzynka przybyła zmiażdżona, ale urządzenie nie zostało uszkodzone. Odczyty są stabilne, dobrze widoczne, obracają się po obu stronach. Aplikacja na smartfonie jest łatwo zainstalowana za pomocą kodu QR z instrukcji. Urządzenie łatwo połączone ze smartfonem, kontrola aplikacji jest logiczne i zrozumiałe. Aplikacja pokazuje z wyboru aktualne wartości wszystkich czterech zmierzonych parametrów, lub rysuje cztery wykresy ich zmiany czasu. Uwielbiałam to. Motyw: Kompletna instrukcja - wszystko w jednym języku, a to... ЯПОНСКИЙ!!! (nr ref. Nie.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 699
    • Ft7 704
    • Ft18 762
    • Ft22 448
    • Ft7 369
    • Ft11 390
    • Ft13 736
    • Ft7 704
    • Ft7 634
    • Ft9 045
    • Ft4 353
    • Ft76 734
    • Ft8 222
    • Ft8 831
    • Ft10 659
    • Ft3 683
    • Ft26 418
    • Ft3 957