Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(569)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(569)
    • 5 Star(509)
    • 4 Star(45)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/04/2021

    Przybyło na czas. Aplikacja nazywa się Oxymetr-H w Google Play i działa bez zarzutu. Wszystko co musisz zrobić to włączyć Bluetooth i Lokalizacja. Następnie można zapisać profil każdego użytkownika i zacząć go używać. Aplikacja zobaczy Oxymetr o nazwie J1. Należy trzymać palec w oksometrze przez jakiś czas, aby badanie było prawidłowe. Kiedy skończysz, wyłącz bluetooth w telefonie, a aplikacja zapyta, czy chcesz zapisać test. Działa jak czar, jeśli stawiasz te małe kroki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Oxymetr z funkcją bluetooth do wyświetlania i przechowywania różnych wyników w aplikacji do pobrania (kod QR w instrukcji użytkownika). Łatwy w użyciu: działa z 2 bateriami AAA, wystarczy włożyć palec, a pomiary są wyświetlane na ekranie Oled i na telefonie. Brak przycisku włączania/wyłączania, włącza się go wraz z palcem w miejscu, wyłącza się go usuwając. 4 rodzaje pomiarów: tlen we krwi, liczba uderzeń serca/min, wskaźnik przepływu krwi, zmiany w rytmach. Dzięki aplikacji kilku różnych użytkowników może być rejestrowanych pod awatarami. Pomiary są wiarygodne w porównaniu z innymi przyrządami. Niepokonana nagroda Banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    W paczce, która dotarła po pewnym czasie, musiały być baterie, ale miejsce było puste. Urządzenie działa dobrze, z wyjątkiem aplikacji do pobrania, która najwyraźniej nie udaje się. Próbowałem kilka razy. Jakkolwiek działa dobrze i mierzy tlen, robi to, do czego jest zaprojektowany lub prawie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Urządzenie pojawiło się w nieco uszczypniętym opakowaniu, ale samo nie było uszkodzone, działające i wyłączone, i podłączone przez Bluetooth do smartfona (przez wyspecjalizowaną aplikację). Urządzenie w odpowiedniej cenie posiada przyzwoitą funkcjonalność, małe wymiary i wagę, duże, jasne i zrozumiałe wskazanie: 4 cyfrowe cechy pomiaru (rzeczywisty procent nasycenia tlenem we krwi, częstotliwość, intensywność i nieprawidłowości w rozcięciach serca) Poziom baterii, połączenie ze smartfonem, animacja pulsu. Dobra stabilność i prawdziwe zeznanie. Aplikacja na smartfona jest prosta, wizualna, pouczająca, język - angielski. Wydrukowane instrukcje - w języku ЯПОНСКОМ! Urządzenie w pracy lubi, kupuję ten model po raz drugi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    the quality of the device is excellent, the data is easy to read, the change of orientation is easy and fast. Only the software could be more comfortable. It took some time before you could experience how to save the data at the time of measurement. Monitoring during the sleep cycle has not been tested yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Intuicyjne sterowanie, kilka trybów wyświetlania. Działa dobrze z aplikacji na smartfona należny BT i dodatkowo dobra cena. Poczta była OK. Polecam kupić...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dostawa szybko dotarła do GLS. Wyczyść wyświetlacz, połączenie z programem poszło szybko. Program czysty. Wyświetlacz obrotowy, moc 2x AAA. Satysfakcja.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    5 gwiazdek we wszystkim! Przybyła w ciągu 10 dni. Ekran obraca się zgodnie z obietnicą. A aplikacja działa zaskakująco dobrze! (Real time zwrotne, zapisuje dziennik - dzięki czemu można sprawdzić go ponownie i zobaczyć wzory.)

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Pulse Oxymeter is must buy now a days. Product Quality is nice. Oxymeter show four reading viz SpO2, BPM, PI and HRV. commonly first two are main but other provide an idea about the accuracy. price is competitive and it does the job well. Bluetooth app called Oxymeter-H but that's very laggy and connection with that will take some time. it will find product with the name J1. I ordered the product on 17-04-2021 and received it on 26-05-2021 in Chennai, India. again I took tarif and Shipping insurance for this in india product was delivered by Xpressbee through shiprocket.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Ótimo oxímetro para monitoramento, e ainda podendo fazer a monitoração de forma confortável usando o app no seu smartphone e deixando a mão livre apoiada no corpo ou onde ficar mais cômodo. PARABÉNS EQUIPE BANGGOOD PELO RÁPIDO ENVIO E SERVIÇOS, SUPER RECOMENDO A TODOS OS COMPRADORES BANGGOOD. *****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 524
    • Ft9 872
    • Ft7 723
    • Ft9 518
    • Ft4 272
    • Ft10 684
    • Ft5 493
    • Ft4 364
    • Ft7 936
    • Ft4 272
    • Ft3 692
    • Ft5 640
    • Ft3 170
    • Ft22 215
    • Ft7 371
    • Ft11 286
    • Ft27 152
    • Ft7 402