Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(378)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(378)
    • 5 Star(352)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2021

    Abi jest całkiem dobry, trochę niska jakość zaopatrzenia, ale nie dostali jakości niemieckich środków medycznych, ale jeśli zadziała, musimy wiedzieć, czy to odpowiedni rozmiar. Muszę pojechać do jakiejś ładnej apteki i zmierzyć jej rękę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Wygląda dobrze i daje rozsądne rezultaty, które mają sens. Nie mogę tego porównać z profesjonalnym, który przechodzi na twoje ramię, ponieważ nie byłam badana w klinice na moje ciśnienie. Podsumowując, wydaje się być dobrym produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Đã nhận được hàng sau gần 2 tuần đặt, sản phẩm đúng mô tả, nhìn đẹp, hoàn thiện tốt, chưa thử vì hiện tại tôi chưa mua pin, hy vọng sẽ dùng tốt và có thêm nhận xét sau này. Thanks shop!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2020

    Zalecany element: działa dobrze i jest łatwy w użyciu. Polecam ten produkt, jeśli próbujesz śledzić lub monitorować ciśnienie (ciśnienie krwi). Próbowałem tego również na mojej żonie i oboje jesteśmy pod wrażeniem: teraz będę mógł regularnie śledzić hi BP.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Spełnia swój cel. Porównałem go z innym urządzeniem i odczyty się zgadzają. Za cenę bardzo dobra. Ciśnienie krwi i puls są mierzone i przechowywane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Dobry miernik ciśnienia krwi, dobre paski, czysty wyświetlacz, dostarczony z białą walizką. Górne ciśnienie jest trochę niższe niż moje pozostałe liczniki. Mocne mocowanie dla dobrego pomiaru. Działa na dwóch standardowych bateriach AAA. Ładny błyszczący projekt wykończenia. Bardzo się z tego cieszę. Dobry stosunek jakości do takich pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Bardzo szybko. Doskonała obsługa. Użyłem urządzenia. Wygląda na to, że działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Cudowny, mały domowy produkt, którego jeszcze nie próbowałam, ale wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Przydatna rzecz, dokładnie mierzy. W poręcznym plastikowym nośniku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Szybka dostawa z COD. Przedmiot w dobrym stanie. Proszę użyć gwałcenia bąbelkowego dla lepszego pakowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 400
    • Ft6 916
    • Ft5 972
    • Ft7 624
    • Ft4 494
    • Ft3 802
    • Ft7 592
    • Ft7 988
    • Ft11 256
    • Ft5 343