Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/06/2022

    Używany jako części samochodowe do mojego Caster Racing S16T. To jest zbudowane z podwozia S16, który jest wycofany, więc nie ma już części. To dobrze zbudowany rc. Wspaniały jak bezszczotkowy. Wstrząsy mogą być konwertowane do trzymania oleju

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Wygląda bardzo dobrze, wszystkie części wału i metalowe ramiona.Przybyliśmy do Włoch w zaledwie 3 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Bardzo ładny mały 14 w skali w dobrej cenie idzie lepiej niż oczekiwano serwo jest trochę wolniejszy niż oczekiwano, ale praca jest już w porządku umieścić wstrząsy wltoys zrobił wielką różnicę wszystko to mały ripper Jak Banggood jesteś niesamowity doskonały Cena fantastyczna usługa szybko pozdrowienia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Otrzymałem artykuł i byłem w stanie go wypróbować, chociaż było to niewiele, jednak postaram się dać właściwą ocenę. Ogólnie rzecz biorąc, podobało mi się: - Podwozie jest metaliczne, wygląda na wytrzymałe. - Zawieszenie jest niezależne i wydaje się wytrzymać skoki samochodu bardzo dobrze. - Napęd na wszystkie koła z blokadą różnicową osi (brak blokady różnicowej między kołami tej samej osi) - Jednostka sterująca posiada wycięcie do sterowania i tłumienia. Wygląda na idealną zabawkę, ale jest coś, czego nie lubię: - Aby całkowicie włączyć/wyłączyć samochód, należy całkowicie usunąć złącza i odłączyć złącze akumulatora. - Czasami odbiornik jest wyłączony sam i trzeba nacisnąć przycisk, w tym celu należy usunąć, nie można nacisnąć przycisk z nim. - Dość często przestaje reagować na spust sterowania, a kierownica musi zostać uruchomiona, aby wrócić do reakcji.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2022

    Bardzo szybka dostawa! (pol.). Podoba mi się, że samochód jest wykonany z plastiku, więc jest dość trwały. Dzieciom moich sąsiadów się spodobają! Polecam dla dzieci próbujących nauczyć się rc samochodów 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2022

    Bardzo ładne w cenie, polecam, przybył w 4 dni do Włoch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2022

    Good seller & good rc car for the price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    Świetny dodatek do mojej kolekcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Wielki RC za małe pieniądze, jak na razie wszystko w porządku 🙂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2022

    Dziękuję, bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$56.99
    • US$82.99
    • US$295.99
    • US$80.99
    • US$110.75
    • US$71.99
    • US$107.99
    • US$26.99
    • US$105.99
    • US$77.04
    • US$87.99
    • US$48.99
    • US$113.99
    • US$105.99
    • US$34.99
    • US$84.99
    • US$108.99
    • US$4.29