Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/04/2022

    Wykonane z cienkich profili.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Dobry produkt. ale na zdjęciach wyglądają na znacznie większe i bardziej masywne!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    Sama ławka jako produkt jest OK, dość solidnie wykonana i dająca parę możliwości na jakie takie ćwiczenia. Zdjęcia poglądowe ławki z panem który ćwiczy, niestety wprowadzają w błąd pod względem wielkości, i konia z rzędem temu kto wykona na tej ławce ćwiczenie na mięśnie lędźwiowe przy wzroście powyżej 170 cm (zdjęcie poniżej) :-D Instrukcja składania tego sprzętu to jakieś umierające Xero z którego nie idzie rozkminić co z czym i do czego, dopiero ze strony Banggood pobrałem zdjęcie tej ławki i organoleptycznie to poskładałem - instrukcja stanowczo do poprawy ! Tak naprawdę ławeczka dla młodzieży lub niskich osób.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Dla mężczyzn powyżej 190 cm wzrostu jest mały i delikatny nie wytrzyma długo wysiłku... Ale przy zwykłym korzystaniu z lekkich tłumów niż 80 funtów jest bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Dobry produkt, taki jak na zdjęciach. Dwa punkty do poprawy, w samym produkcie, to: lepszy podręcznik i znaleźć sposób na zginanie siedzenia jako całości bez konieczności brania śrub

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Łatwy w montażu, bardzo wytrzymały, pomaga w ćwiczeniach. Zadowolony z tego zakupu za cenę, jaką był...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Ogólnie bardzo dobra ławka, ale nie tak, jak widać na zdjęciach. - O wiele mniejszego. To jest dobre dla dziecka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Ławka była mała jak siedzenie, a instrukcja x montaż niejasne. W całości jednak ważny produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.33
    • US$59.99
    • US$24.24
    • US$109.90
    • US$36.95
    • US$99.99
    • US$222.90
    • US$214.82
    • US$79.99
    • US$184.00
    • US$95.99
    • US$67.99
    • US$59.99
    • US$32.99
    • US$30.02
    • US$27.71
    • US$27.71
    • US$1,079.99