Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(324)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(324)
    • 5 Star(302)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2020

    Produkt bardzo mi się podobał, był jak został wystawiony na sprzedaż.Jedynym mankamentem jest to, że aplikacja (Drogafit 2.0) jest często odłączona od opaski. W takim razie, telefon musi się ponownie uruchomić. Mój wynik: 8/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    👌👍👏🤗🧚🏽 uzależniłam się od tego zegarka! Zabawa i postępuj zarówno kroki, temp, tętno i wiele więcej!! Bardzo mi się to podoba, ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Temperatura jest zbliżona do tego, co mam z termometrem IR na czole, ale monitor snu jest strasznie niedokładny. Czasami, gdy budzę się w środku nocy, jeśli nie śpię zbyt długo, przestaje dokładnie mierzyć sen, a aplikacja pokaże jeszcze mniej poprawne informacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Otrzymałem produkt. Nie użyłem, bez komentarza. Używany i skomentuje ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Jeszcze nie próbowałem, bo to prezent. Opakowanie jest idealne z wielką starannością. Mam nadzieję, że jest to samo, co opisywano również produkcję obiektu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Na początku byłem sceptyczny wobec tych zegarków. Więc się zawahałam. Cieszę się, że to mam. Działa świetnie i robi to, co powinno. Ładny design i pasujący. Polecam ten zegarek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    1. Nie mogę podłączyć smartwatcha Bakey T1 do aplikacji WearFit2.0 zainstalowanej na HUAWEI P8. 2. Aplikacja informuje, że połączenie nie powiodło się, ponownie je wyrzuć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Aby uzyskać pełne możliwości nadajnika, należy użyć WAAR Fit 2.0. Bardzo przydatna rzecz. Nie żałuję zakupu. Thnx do sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    i don,t turn on...shop help me. thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Produkt jest naprawdę dobry i mierzony prawidłowo polecam każdemu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 190
    • Ft8 251
    • Ft10 085
    • Ft7 334
    • Ft17 548
    • Ft2 443
    • Ft3 913
    • Ft10 697
    • Ft13 448
    • Ft2 443
    • Ft13 983
    • Ft3 054
    • Ft12 225
    • Ft3 665
    • Ft3 360
    • Ft11 002
    • Ft11 308
    • Ft3 696