Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(332)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(332)
    • 5 Star(307)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/07/2021

    Temperatura jest zbliżona do tego, co mam z termometrem IR na czole, ale monitor snu jest strasznie niedokładny. Czasami, gdy budzę się w środku nocy, jeśli nie śpię zbyt długo, przestaje dokładnie mierzyć sen, a aplikacja pokaże jeszcze mniej poprawne informacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    👌👍👏🤗🧚🏽 uzależniłam się od tego zegarka! Zabawa i postępuj zarówno kroki, temp, tętno i wiele więcej!! Bardzo mi się to podoba, ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Otrzymałem produkt. Nie użyłem, bez komentarza. Używany i skomentuje ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Produkt jest naprawdę dobry i mierzony prawidłowo polecam każdemu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    1. Nie mogę podłączyć smartwatcha Bakey T1 do aplikacji WearFit2.0 zainstalowanej na HUAWEI P8. 2. Aplikacja informuje, że połączenie nie powiodło się, ponownie je wyrzuć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Aby uzyskać pełne możliwości nadajnika, należy użyć WAAR Fit 2.0. Bardzo przydatna rzecz. Nie żałuję zakupu. Thnx do sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    i don,t turn on...shop help me. thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Po raz pierwszy kupiłem na stronie i ku mojemu zaskoczeniu przybył bardzo szybko (11 dni roboczych) pomimo strajku na poczcie. Nie testowałem jeszcze produktu, ale jestem bardzo zadowolony. Bransoletka jest piękna! Przybyli bez awarii, wszystko idealnie! Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Nie przynoszą one ładowarki, więc nie mogą być używane, w polu jest ekran, instrukcja i taśma.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 994
    • Ft15 780
    • Ft21 040
    • Ft8 861
    • Ft7 869
    • Ft8 013
    • Ft7 739
    • Ft22 545
    • Ft11 405
    • Ft9 651
    • Ft5 547
    • Ft20 109
    • Ft16 909
    • Ft12 330
    • Ft11 251
    • Ft12 022
    • Ft15 413
    • Ft3 200