Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/07/2021

    Kupiłem dwa dla siebie, jeden dla mnie i jeden dla mojej miłej i ona to uwielbia. Nieco różne funkcje aplikacji pomiędzy Androidem i iOS. Bardzo dobry produkt ogólnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Ładny zegarek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Na razie działa dobrze, zobaczmy później

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Ładny zegarek i dobry na baterie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Testowałem to ponad miesiąc i ogólnie było całkiem dobre. Większość rzeczy działa wystarczająco dobrze - monitor pracy serca był w większości dokładny, gdy przyjmowano średnią - chwilowe nie zawsze jednak było właściwe. Ciśnienie krwi po prostu w ogóle nie działa - daje ten sam wynik bez względu na wszystko - nawet na innych ludzi, więc tak. Tlen krwi może być także tylko chwytem - nie jestem tego pewien... nie ma sposobu, by sprawdzić. Podoba mi się monitor aktywności snu i ostrzeżenie o braku aktywności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Złożył zamówienie dnia 02.08.2021 r. i otrzymał je dzisiaj 30.08.2020 r. Proces dostawy był zadowalający. Otrzymałem przedmiot w idealnym stanie. Jeszcze jej nie użyłem. Po użyciu zredaguję moją recenzję. Dzięki drużynie Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    similar to the older Bakeey sports watch... tho display is different. full featured... will setup on smart phone soon. i will update this review after that..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Dobry zegarek robi to, co mówi teraz, pokaże, jak dokładny jest

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Bardzo dobra przydatna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Ciśnienie krwi nie działa poprawnie. Odczyty wahają się od 142/83 do 146/86. Reset nie ma żadnego efektu..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 461
    • Ft8 569
    • Ft12 196
    • Ft12 855
    • Ft19 492
    • Ft21 757
    • Ft9 802
    • Ft13 277
    • Ft27 794
    • Ft9 558
    • Ft16 482
    • Ft14 523
    • Ft11 335
    • Ft36 620
    • Ft14 085
    • Ft25 054
    • Ft16 482
    • Ft13 854