Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/09/2021

    Zegar jest mały, pasek jest dość krótki, pomiary są wątpliwe. Jest odpowiedni dla dzieci, powiedziałbym. Bateria z piątku, którą ustawiłem, i na pewno działała bardzo, aż do dzisiaj, w środę, spadła do 90%. Ogólnie dobry, nie wyjątkowy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Przybył bardzo szybko, za 9 dni, wygląda dobrze, w tej chwili nie udało mi się połączyć z telefonem...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Kupiłem go na prezent dla mojego ojca. Prace i środki drobne, odpowiadające wszystkim opisom ✌

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Wygląda dobrze, ale jeszcze nie przetestowany... Zbyt długa dostawa!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Oglądać starannie zapakowane, jak pokazano na zdjęciach. Aplikacja i inteligentny zegarek działają idealnie. Reszta pozytywów po użyciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Uwielbiam zegarek polecam przybył na czas, a poczta z miasta zajęła mi czas, aby przekazać mi produkt, długa żywotność baterii, projekt cud

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Przybył wcześniej niż się spodziewaliśmy. To wygląda na dobry produkt. Napiszę kolejne recenzje po przetestowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Szybka dostawa i produkt dobrej jakości. Opakowanie doskonałe.Bardzo ładne pudełko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Witam bardzo szybko i dobrze spakowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Dobra żywotność baterii, śmiała konstrukcja, dobrze zbudowany, dobry smartwatch w ogólnym kontekście.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 456
    • Ft12 609
    • Ft7 564
    • Ft8 195
    • Ft25 218
    • Ft7 879
    • Ft8 800
    • Ft15 762
    • Ft12 609
    • Ft10 402