Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(71)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(71)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Towary były odpowiednio spakowane. Przybyło nieuszkodzone. Działa bezbłędnie i bez błędów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2016

    Сейчас существует масса весов, которые кроме ошарашивания вас цифрами веса, еще пытаются разложить этот вес на составляющие — жир, кости, мышцы. Но алгоритмы этого расчета у весов, непонятно по каким формулам выведенные воспаленным разумом инженеров производителя, не дают нам точного и корректного значения. Здесь нужен индивидуальный подход. Вот для этой цели и служит калипер — жировая линейка.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Element jest przywieziony z kilkudniowym opóźnieniem, akceptowalny z uwagi na okres Covid, pakiet był dobry, a element nienaruszony wewnątrz Zadowolona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2016

    Good product. Came well packaged. Excellent price!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2019

    all arrived well packed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2016

    Handy tool for monitoring body fat percentage for personal fitness. Instructions were simple and helpful. Delivery was INCREDIBLY quick.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2017

    as good as it was in description

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Dobra, dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2017

    There are problems that it is shipped in a simple envelope and it would seem that in order for it to work properly - it should never get bent, even a little bit. Also one part seems to always hit another so it takes a while to measure. The package was left unsafely, good thing no one stole it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2016

    I have been putting on the weight and have started working on losing it. I will be measuring my Recovery after training, BMI, HR, Blood Pressure and with this device my body fat. I could do with as similar looking device to clamp my mouth shut because I have to cut down on calories hahaha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 272
    • Ft3 986
    • Ft3 805
    • Ft1 975
    • Ft4 566
    • Ft3 768
    • Ft2 661
    • Ft2 661
    • Ft3 805
    • Ft2 634
    • Ft3 623
    • Ft2 964
    • Ft4 283
    • Ft6 261
    • Ft10 547
    • Ft3 294
    • Ft6 920
    • Ft4 283