Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(151)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(151)
    • 5 Star(146)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2020

    Γρήγορη αποστολή και γρήγορη παράδοση. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτην την αγορά. Δεν είναι το πρώτο.... Καλής ποιότητας. Ευχαριστώ. Εξαιρετική συσκευασία!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Bez wątpienia był to mój najlepszy zakup i q są z Peru kupić bez obaw xq nie miałem problemów z celnikami, a dziwne jest to, że q musiał odebrać go w Urbano Express q jest w Av. I nie w Serpost. Zauważ, że pakiety o numerach UN i q trafiają do MU, lądują w Urbano.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Dotarcie do Piury w Peru zajęło 27 dni. Bardzo szybki, obejmuje Windows 10 pro, włącza się w mniej niż 10 sekund, a przejście między aplikacjami jest dość płynne. Jest bardzo polecany ze względu na niską cenę (180 do 190 dolarów).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Nie miałem wielkich oczekiwań co do ceny, którą zapłaciłem. Działa OK dla mojego zamierzonego zastosowania może powinienem był pójść na nieco droższą wersję, aby uzyskać jeszcze lepszą wydajność. Funkcje zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Towary zamówione 11.11.2020, dostarczone 27.11.2020. Wysokiej jakości opakowanie, brak uszkodzeń, dobra cena, opis piersi produktu, dobra komunikacja ze sklepem. Doskonały sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    ótimo PC. super rápido. valeu cada centavo. menos o imposto do governo daqui. mas a bangood nos ajuda quando precisamos reembolsar o imposto do nosso governo. é um pouco complicado já que nem todos nesse país tem duas línguas. mas o Google tradutor foi feito pra essas ocasiões. vai em frente e compre. ótimo espaço na mesa do computador.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Received the item today! I've finished setting up wimdows 10 and no problems encountered. Very satisfied with the product! Thank you Bmax! Thank you Banggood! Took 12 days to be delivered from the time of purchase, which is great!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Zamówiony 31 marca, a otrzymany 21 kwietnia, zajęło 21 dni dotarcie do Piura Peru. Doskonały podstawowy sprzęt do prostych zadań biurowych, przenośny i szybki start.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Zapłacił za 28 listopada i otrzymał 29 grudnia; wysyłka trwała dłużej niż zwykle, prawdopodobnie do Bożego Narodzenia. Doskonały sprzęt w swojej cenie (179 dolarów). Dźwięk z wbudowanego głośnika jest zły, ale bez problemów spełnia zwykłe zadania. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    22 dni zajęło dotarcie do Piury Peru, dobrze zapakowane. Paczka dotarła w idealnym stanie. Sprzęt jest dobry jak na swoją cenę, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft48 921
    • Ft85 294
    • Ft106 618
    • Ft48 921
    • Ft112 711
    • Ft100 525
    • Ft19 798
    • Ft164 498
    • Ft56 963
    • Ft22 235
    • Ft57 877
    • Ft76 155
    • Ft67 016
    • Ft182 776
    • Ft48 738
    • Ft146 220
    • Ft65 340
    • Ft4 018