Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(168)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(168)
    • 5 Star(163)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/12/2020

    Bez wątpienia był to mój najlepszy zakup i q są z Peru kupić bez obaw xq nie miałem problemów z celnikami, a dziwne jest to, że q musiał odebrać go w Urbano Express q jest w Av. I nie w Serpost. Zauważ, że pakiety o numerach UN i q trafiają do MU, lądują w Urbano.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Dotarcie do Piury w Peru zajęło 27 dni. Bardzo szybki, obejmuje Windows 10 pro, włącza się w mniej niż 10 sekund, a przejście między aplikacjami jest dość płynne. Jest bardzo polecany ze względu na niską cenę (180 do 190 dolarów).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Dotarł bardzo szybko (jeden tydzień). Zamówiłem "Bmax B2 Plus Mini PC Celeron J4115 8GB DDR4 128GB SSD z dwoma głośnikami kanałowymi Intel 9th Gen UHD Graphics 600 Quad 1.8GHz do 2.5GHz5. BT0 HD MI Typ C Win10 WiFI - wtyczka UE. Mam nową wersję. Procesor jest nowszy: Celeron N4120 (2019). Moc jest 6W, zamiast J4115 (10W). Wszystkie inne specyfikacje są takie same. Nie ma TPM, więc musisz użyć edytora zadań grupowych (gpedit.msc) i włączyć go ręcznie w panelu konfiguracji komputera -> Szablony administracyjne - Bitlocker Drive Encryption -> Control Panel Set Zaawansowane opcje rozruchu (włącz, aby włączyć, a na koniec: kliknij Start, i wpisz gpupdate.exe /force Uwielbiam ten mały komputer. Nie jest do gier, ale wystarczy na większość zadań biurowych. Wgrałem kilka zdjęć CPU-Z i kilka szczegółów. OS to Windows 10 Pro, który jest aktywowany cyfrowo. Nie można zaktualizować RAM, 8 GB jest max, a także nie można uaktualnić głównego SSD (zawiera OS) ale... Możesz dodać drugi SSD (NVME lub 2,5" SATA). Jeśli chcesz zaktualizować go za pomocą SATA, musisz uzyskać kabel do niego (pakiet nie zawiera go). Najpierw uruchamia się w języku angielskim, ale można dodać inny język . (Start -> Ustawienia -> Język -> Język -> Dodaj język.) Bez nierealnych oczekiwań, absolutnie warty swojej ceny. Wykonuje swoją pracę idealnie zgodnie z obietnicą specyfikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Zamówiony 9 lipca, a otrzymany 4 sierpnia, zajęło 25 dni dotarcie do Piura Peru, przybył z zabezpieczeniem piany, trochę zmiażdżony. Produkt w dobrym stanie, sprawny, uruchamia system Windows 10 pro, polecany za mniej niż 200 dolarów na stanowiska biurowe i podstawowe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Nie miałem wielkich oczekiwań co do ceny, którą zapłaciłem. Działa OK dla mojego zamierzonego zastosowania może powinienem był pójść na nieco droższą wersję, aby uzyskać jeszcze lepszą wydajność. Funkcje zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Towary zamówione 11.11.2020, dostarczone 27.11.2020. Wysokiej jakości opakowanie, brak uszkodzeń, dobra cena, opis piersi produktu, dobra komunikacja ze sklepem. Doskonały sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Zamówiona 19 września, a otrzymana 15 października, dotarła do Piura Peru, dobrze zapakowana i ochronna pianka. Działa dobrze i sprawnie z podstawowymi, niskonakładowymi programami. Polecany do przeglądania biura i internetu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    ótimo PC. super rápido. valeu cada centavo. menos o imposto do governo daqui. mas a bangood nos ajuda quando precisamos reembolsar o imposto do nosso governo. é um pouco complicado já que nem todos nesse país tem duas línguas. mas o Google tradutor foi feito pra essas ocasiões. vai em frente e compre. ótimo espaço na mesa do computador.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Received the item today! I've finished setting up wimdows 10 and no problems encountered. Very satisfied with the product! Thank you Bmax! Thank you Banggood! Took 12 days to be delivered from the time of purchase, which is great!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Zamówiony 31 marca, a otrzymany 21 kwietnia, zajęło 21 dni dotarcie do Piura Peru. Doskonały podstawowy sprzęt do prostych zadań biurowych, przenośny i szybki start.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft124 965
    • Ft80 105
    • Ft137 782
    • Ft73 696
    • Ft186 808
    • Ft307 611
    • Ft377 145
    • Ft85 232
    • Ft281 977
    • Ft259 546
    • Ft100 805
    • Ft205 073
    • Ft145 921
    • Ft183 284
    • Ft83 309
    • Ft86 706
    • Ft70 492
    • Ft4 438