Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(215)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(215)
    • 5 Star(206)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2020

    Kupiłem ten mini pc, aby używać go z frezarką CNC i drukarką 3D z CAD / CAM i oprogramowaniem do krojenia. Wydajności są dobre dla komputera o takich cechach i cenie. System OS nadaje się nawet do niezbyt intensywnego użytkowania. Dobra jest również możliwość podwójnego monitora. Opakowanie jest dobrze uporządkowane i niezbędne z nawiasem, aby móc je naprawić za monitorem. Zalecane.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Świetny Mini PC! Kompaktowe, lekkie, zwinne i piękne urządzenie. Z Windows preinstalowany, aby szybko zacząć. Bardzo łatwy w przenoszeniu i wielofunkcyjny. Ze złączem VGA, HDMI, USB, microSD, przedziałem do rozszerzania pamięci SSD i bardzo przyjemny dla oka. Obejmuje transformator, kabel HDMI i podpórkę wiszącą. Dopiero zaczynam używać, ale jak na razie, bardzo zadowolony z Bmax B1...i bardzo dobra cena, ze wszystkich określonych, szybka wysyłka z DHL do Argentyny.... Polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Wniosek został złożony 6 czerwca, umieszczony 15 czerwca i dotarł tutaj 9 lipca. Bardzo dobrze zapakowane i dobrze zidentyfikowane. Jest z europejskim standardowym adapterem, ale oryginalna wtyczka doskonale spełnia brazylijski standard. Zasilanie i kabel HDMI. Przy włączaniu sprzętu, gdy wybierzesz język portugalski w instalacji Windows, popełniłeś błąd. Wystarczy ponownie uruchomić i pozostawić język amerykański w standardzie. Po zainstalowaniu systemu Windows łatwiej jest skonfigurować opcje języka i regionalizacji. Do tej pory służyłeś mi bardzo dobrze. Sprzęt jest mały i lekki, łatwy do przenoszenia. Używam go z 23-calowym monitorem IPS, bezprzewodową klawiaturą i myszą. W zestawie jest 64 GB pamięci wbudowanej w planszę. Masz wolne miejsce na NVMe. Pomieszczenie magazynowe może być zwiększone za pomocą SSD NVMe Aby poprawić wydajność, myślę, że dobrze byłoby uaktualnić do 8 GB pamięci RAM. Idealne do lekkich zastosowań, takich jak projekcja slajdów, pulpit, home office lub aplikacje do nauki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Spektakularny produkt jeszcze bardziej teraz, kiedy zainstalowano Chrome OS, więcej niż ważna inwestycja. Polecam wam, jeśli ma używać Windows, to nie wiem, ale Linux i Chrome OS maszyna lata.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Funkcjonalny Mini PC! Podłączyłem go do ekranu i starego monitora i działał idealnie, zainstalowałem biuro 2019 bez problemu też działa, to prezent dla dzieciaka z liceum. Dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Przybyła w idealnym stanie, bez opłat importowych. Łatwe ustawianie mini pc, zaskoczenie przez szybkość, jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Przybyli szybko, w mniej niż miesiąc, dobrze zapakowane, wszystko jak w reklamie. Pojawił się z zainstalowanym Windowsem. Wydajność w systemie Windows pozostawia trochę do życzenia. Próbowałem formatować, żeby użyć lżejszej wersji i skasowałem Sd, żeby zrobić test i nie mogłem włączyć Windowsa. To był tylko błąd i nie rozpoznał Sd, kiedy trzeba było zainstalować. Próbowałem kilka razy i nic! Ponieważ to były tylko testy i kupiłem do użycia z Linuksa, instalowałem Linuksa normalnie i spełniłem swoje potrzeby.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Kiedy włączy się jednostkę, to przewodnik, aby przygotować ją dla kraju i można zainstalować dodatkowy język. Nie wiem, czy okna muszą być zarejestrowane, czy może tak pozostać. Jednostka działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    gostei muito desse mini pc Windows recomendo e chegou rápido 10 dias é inacreditável da China para o Brasil chegar com 10 dias recomendo vou comprar mais podem comprar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Tak jak w reklamie. Działa prosto z pudełka bez problemu. Ustawienie było łatwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft146,114
    • Ft52,848
    • Ft167,876
    • Ft276,686
    • Ft134,735
    • Ft273,577
    • Ft4,443
    • Ft105,698
    • Ft6,836
    • Ft62,174
    • Ft77,719
    • Ft85,491
    • Ft155,440
    • Ft245,598
    • Ft107,564
    • Ft133,678
    • Ft304,666
    • Ft71,501