Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(239)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(239)
    • 5 Star(226)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2021

    Wniosek został złożony 6 czerwca, umieszczony 15 czerwca i dotarł tutaj 9 lipca. Bardzo dobrze zapakowane i dobrze zidentyfikowane. Jest z europejskim standardowym adapterem, ale oryginalna wtyczka doskonale spełnia brazylijski standard. Zasilanie i kabel HDMI. Przy włączaniu sprzętu, gdy wybierzesz język portugalski w instalacji Windows, popełniłeś błąd. Wystarczy ponownie uruchomić i pozostawić język amerykański w standardzie. Po zainstalowaniu systemu Windows łatwiej jest skonfigurować opcje języka i regionalizacji. Do tej pory służyłeś mi bardzo dobrze. Sprzęt jest mały i lekki, łatwy do przenoszenia. Używam go z 23-calowym monitorem IPS, bezprzewodową klawiaturą i myszą. W zestawie jest 64 GB pamięci wbudowanej w planszę. Masz wolne miejsce na NVMe. Pomieszczenie magazynowe może być zwiększone za pomocą SSD NVMe Aby poprawić wydajność, myślę, że dobrze byłoby uaktualnić do 8 GB pamięci RAM. Idealne do lekkich zastosowań, takich jak projekcja slajdów, pulpit, home office lub aplikacje do nauki.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    /Otrzymane z powodzeniem. Wszystko dokładnie tak jak w opisach. To działa idealnie dla moich celów. Dotarcie zajęło nieco ponad miesiąc, ale dotrzymało wyznaczonego terminu. Windows 10 preinstalowany, ale z konfiguracją w PT-Portugalia (brak opcji dla BT-Brazylia). Ale wszystkie inne funkcje z opcją PT-BR. Z wyjątkiem kontroli mowy. Ani PT-Portugalia nie ma. Musisz dać polecenia w języku angielskim lub innych opcjach językowych . (Ale to mi nie przeszkadza, nie potrzebuję komend głosowych). Na początku był zbyt wolny i zbyt wolny, aby odpowiedzieć na każde polecenie i wykonanie. Ale po kilku aktualizacjach, szybko się rozkręcił. Wifi 5Ghz i Bluetooth działają idealnie. Polecam 100%, dla tych, którzy potrzebują go do prostych i podstawowych narzędzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    gostei muito desse mini pc Windows recomendo e chegou rápido 10 dias é inacreditável da China para o Brasil chegar com 10 dias recomendo vou comprar mais podem comprar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Bardzo dobry produkt! (pol.)!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Dobry produkt, polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Kupiłem ten mini pc, aby używać go z frezarką CNC i drukarką 3D z CAD / CAM i oprogramowaniem do krojenia. Wydajności są dobre dla komputera o takich cechach i cenie. System OS nadaje się nawet do niezbyt intensywnego użytkowania. Dobra jest również możliwość podwójnego monitora. Opakowanie jest dobrze uporządkowane i niezbędne z nawiasem, aby móc je naprawić za monitorem. Zalecane.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2020

    Uwielbiam ten czynnik! Właśnie otrzymałem paczkę i nie mogłem się doczekać, żeby ją wypróbować. Działał poza polem, Windows 10 Pro jest zainstalowany. Wprowadź osobiste decyzje i masz bardzo ładny komputer. Co uważam za szczególnie przydatne jest możliwość automatycznego uruchomienia po włączeniu zasilania (ustawienie Bios). Używanie go jako komputera sterującego frezarki CNC jest bardzo przyjemne. Gorąco polecam!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Świetny Mini PC! Kompaktowe, lekkie, zwinne i piękne urządzenie. Z Windows preinstalowany, aby szybko zacząć. Bardzo łatwy w przenoszeniu i wielofunkcyjny. Ze złączem VGA, HDMI, USB, microSD, przedziałem do rozszerzania pamięci SSD i bardzo przyjemny dla oka. Obejmuje transformator, kabel HDMI i podpórkę wiszącą. Dopiero zaczynam używać, ale jak na razie, bardzo zadowolony z Bmax B1...i bardzo dobra cena, ze wszystkich określonych, szybka wysyłka z DHL do Argentyny.... Polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2020

    Produkt dotarł szybko do Brazylii, ale mój post jest żółw i trwało długo, aby dostarczyć, ale został wysłany bardzo szybko i szybko dotarł do Brazylii

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Funkcjonalny Mini PC! Podłączyłem go do ekranu i starego monitora i działał idealnie, zainstalowałem biuro 2019 bez problemu też działa, to prezent dla dzieciaka z liceum. Dziękuję bardzo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$499.99
    • US$349.99
    • US$479.99
    • US$219.99
    • US$439.99
    • US$14.29
    • US$494.99
    • US$599.99
    • US$289.99
    • US$329.99
    • US$389.99
    • US$899.99
    • US$439.99
    • US$429.99
    • US$869.99
    • US$269.99
    • US$229.99
    • US$349.99