Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/11/2020

    Jakość materiałów i dźwięku jest dobra. Małe głośniki. Nie wiem, ile trwa bateria. Dostawy do Grecji z Chin były szybkie z priorytetem bezpośrednio przesyłki (prawie 10 dni).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2020

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2020

    Testowałem to w pracy. Nie jestem pewien całkowitego czasu na baterii, ale dźwięk jest dobry i wystarczająco głośny na to, czego potrzebuję. Kupiłbym inny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2020

    Świetny dźwięk i moc Łączy się natychmiast, a bateria ma długie życie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2020

    To trzeci głośnik, który kupuję i chciałbym powiedzieć, że to najlepszy głośnik, jaki kiedykolwiek kupiłem. Można go wybrać między wieloma kolorami kupić. Cena jest bardzo niska - vfm. Dźwięk jest świetny, bateria również świetna i w końcu może grać wszystko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2020

    Jakość dźwięku jest bardzo dobra, jest głośny z dobrym basem. Bateria jest w porządku i może grać przez długi czas. Dobra jakość plastiku, BT ostatnia wersja, ładne kolory.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2019

    Es buena, excelente relación calidad precio, se escucha claro, no tiene buen bajo pero es obvio por el costo, el Bluetooth 5 da muy buena calidad de sonido sin que se pierda calidad. Buena duración de batería. Es excelente para un cuarto pequeño u oficina.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2019

    very good product . I think the best in this price .very good bass the only problem is with the radio .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$63.24
    • US$43.88
    • US$17.44
    • US$12.79
    • US$25.40
    • US$14.87
    • US$44.84
    • US$48.50
    • US$87.68
    • US$30.00
    • US$13.85
    • US$25.40
    • US$46.91
    • US$42.43
    • US$48.50
    • US$26.55
    • US$24.14
    • US$31.99