Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(156)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(156)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/03/2022

    Kupiłem ten panel kontrolny i zablokowałem go na moim kanale YouTube https://youtu.be/m92ZtSwdTjo Daj mi kopię zapasową i spójrz na to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Przedmioty dotarły w idealnym stanie około 20 dni po dokonaniu płatności. Pudełka były trochę uszkodzone, ale nic poważnego, tylko kilka siniaków na powierzchni i malutkich łez. Po testach mogę powiedzieć, że kontrolery są nieco sztywne w porównaniu z urzędnikiem, ale tylko o około 30%, co dotyczy również przycisków A, B, X i Y, które są mniejsze i nieco bliżej niż oficjalne. Gumowa osłona na kijach jest w porządku, ale nie chwytaj za palce zbyt dobrze, D-pad działa, ale to wszystko, co mogę o nich powiedzieć. Jego przyciski na ramionach są trochę ckliwe i poruszają się w swoich gniazdach, a do tego są raczej małe, przypominające okropny projekt Dual-Shocka, także wyzwalacze nie są analogowe. Natężenie dudnienia jest regulowane z pudełka, a jego zakres połączeń Bluetooth wydaje się dość szeroki, ponieważ miałem zero problemów lub spadek wrażliwości, nawet kontrolować go z ponad 7 metrów, blokując czujnik. Jest wyposażony w 1 metrowy kabel USB-C i działa tak samo dobrze, gdy jest podłączony do urządzenia, ale traci możliwości ruchu, gdy jest podłączony przez kabel. Gumowe uchwyty mają bardzo wyraźną fakturę i przypominają niektóre koła kierownicy. Parowanie było o około 20% wolniejsze niż oficjalna. Nie znalazłem zbytniego zastosowania dla funkcji turbo, ale jest. Możesz go aktywować, trzymając „T" w środku, a następnie nacisnąć inny przycisk, aby go włączyć, a jednocześnie ponownie wyłączyć. Możesz również użyć „T" w połączeniu z kijami, aby dostosować 3 natężenia bębnów lub funkcję turbo częstotliwości. Ogólnie rzecz biorąc, działa bardzo dobrze i jest to zdecydowanie jedna z najlepszych opcji ogólnych w cenie, od marca 2022. Chociaż niektóre recenzje wydają się przeceniać to, jak miło kontroler naprawdę czuje się, jego minusy nie są nawet bliskie kradzieży jego funkcjonalności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Wiersz zgodny z opisem Dobra jakość Ogólnie rzecz biorąc, bardzo dobre towary Czas dostawy do prowincji New Phuoc Khanh wynosi 10 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2022

    Świetna kontrola, bardzo zadowolony, dziękuję!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    perfeito, porém pra usar via bluetooth é necessário estar com a Steam aberta e nem todos os emuladores são compatíveis inicialmente, fora isso é perfeito, cabeado é reconhecido como controle de Xbox 360, e bluetooth é reconhecido como pro controller de switch o que causa a incompatibilidade chata porem não impossível de resolver

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Doskonały zakup, działa idealnie. Przylecę do Peru za 20 dni, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Przybyli szybko, stery są świetne... Bardzo mi się podobało, wartość jest tylko warta. Mieszkam w Rio Grande do Sul. Dokonałem płatności 11-go (po potwierdzeniu) i przybyłem dziś 29 czerwca. 18 dni licząc sobotę i niedzielę. Mój przełącznik rozpoznany... Świetnie się gra, trzęsie się. Super się podobało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Bardzo zadowolony z produktu. Mój Nintendo Switch rozpoznał sterowanie, które mają optymalną jakość. W Mario Odyssey ruch rzucania kapelusza przez ruch sterowania działa prawidłowo. Kontrola nie łączy konsoli z przyciskiem domowym, tj. Konieczne jest podłączenie sterowania z kablem przed odtwarzaniem, ale po podłączeniu bluetooth działa bardzo dobrze, nie ma na co narzekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2022

    Najwyraźniej wygląda bardzo dobrze nawet, cena jest świetna, bardzo dobrze zbudowana. To jest tego warte zbyt wiele

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    W porządku, przybył bardzo szybko, doskonały ślad, bardzo wygodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.42
    • US$23.09
    • US$236.89
    • US$18.95
    • US$46.19
    • US$33.89
    • US$19.54
    • US$39.26
    • US$10.90
    • US$40.99
    • US$52.99
    • US$23.99
    • US$8.88
    • US$6.61
    • US$19.99
    • US$53.99
    • US$40.99
    • US$27.71