Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(75)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(75)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2020

    Bardzo zadowolony z produktu. Mój Nintendo Switch rozpoznał sterowanie, które mają optymalną jakość. W Mario Odyssey ruch rzucania kapelusza przez ruch sterowania działa prawidłowo. Kontrola nie łączy konsoli z przyciskiem domowym, tj. Konieczne jest podłączenie sterowania z kablem przed odtwarzaniem, ale po podłączeniu bluetooth działa bardzo dobrze, nie ma na co narzekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Przybyli szybko, stery są świetne... Bardzo mi się podobało, wartość jest tylko warta. Mieszkam w Rio Grande do Sul. Dokonałem płatności 11-go (po potwierdzeniu) i przybyłem dziś 29 czerwca. 18 dni licząc sobotę i niedzielę. Mój przełącznik rozpoznany... Świetnie się gra, trzęsie się. Super się podobało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Bardzo dobra obsługa i szybka, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Wiersz zgodny z opisem Dobra jakość Ogólnie rzecz biorąc, bardzo dobre towary Czas dostawy do prowincji New Phuoc Khanh wynosi 10 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2020

    Świetny produkt!!! Działa idealnie. Duża korzyść kosztowa, bardzo dobra budowa i pełni wszystkie funkcje (minus jeden, który włącza konsolę trybu odpoczynku...). Plusy: Żyroskop działa doskonale, świetny ślad, wysoka jakość i bardzo dobra cena. Przeciw: Baterie wyładowują znacznie szybko, i nie włącza konsoli trybu odpoczynku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Podoba mi się to uczucie i szybko pasuje do mojej zamiany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2020

    Zaskakująco szybka dostawa. CN do Belgii w ciągu ok. 10 dni. Jakość kontrolerów jest niesamowita jak na cenę. Szczęśliwy klient ;) Lekkie opakowanie, ale bez uszkodzeń, więc jest ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Doskonały zakup, działa idealnie. Przylecę do Peru za 20 dni, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2020

    Sterowniki wyglądają i czują się dobrze. Są łatwe do pary i świetnie pracować z Nintendo Switch. Dobra wartość ogólna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • RafVIP1
    IT
    27/01/2020

    Dobry produkt łatwo podłączony do konsoli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 657
    • Ft7 134
    • Ft10 014
    • Ft15 379
    • Ft13 177
    • Ft11 802
    • Ft25 691
    • Ft13 233
    • Ft11 802
    • Ft8 939
    • Ft9 289
    • Ft10 838
    • Ft13 626
    • Ft19 316
    • Ft8 224
    • Ft8 939
    • Ft23 739
    • Ft7 741