Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/02/2021

    Ładnie. Nie czuję żadnego hałasu. Zainstalowany na oryginalnym pokładzie CD Audi A3 8P,koncert. Poza tym, zakupiłem dodatkowe narzędzia do wyciągania pokładu (zakupione w Amazonie za 540 zł) i mały śrubokręt obrotowy (zakupiony w dysaw za 220 zł) w celu zabezpieczenia kodu GD na pokład. Wszystkie podręczniki są w języku angielskim, ale są łatwe do zrozumienia. Port USB jest do 16 GB, ale kiedy próbowałem 32 GB sformatowane z FAT32 i umieścić mp3, mogłem go poprawnie odtworzyć. Bluetooth jest również wygodny, ponieważ łączy się z zapłonem. Zainstalowałem główny korpus na dolnej części uchwytu, ale jeśli złącze nie zostanie wstawione na bok pokładu, główny korpus jest masywny i nie przechodzi przez otwór w desce rozdzielczej, więc będzie to kłopotliwe dwa razy. Tam instalacja była trudna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Witam, przybyłem urządzenie do mojego Audi b7 i złącza nie pasują, proszę wyjaśnić mi, jak to może być, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Łatwy w instalacji, Bluetooth działa idealnie, mogę nawet używać przycisków radia do zmiany piosenek. Z drugiej strony nie mogę zatrzymać muzyki w telefonie, gdy jest automatycznie wznowiona, ale to nic wielkiego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Produkt wydaje się być dobrej jakości. Wykonałem instalację, pomocnicze wejście i łączność bluetooth działają dobrze, tylko że mikrogłos nie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Świetny produkt, łączy się w mniej niż minutę. Doskonały głośnik samochodowy. Czysto i bez zwłoki. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Zainstalowany w moim systemie Audi TT mk1 Bose, aby dodać Bluetooth. Działa bezproblemowo, a teraz mam wolne ręce i dźwięk Bluetooth

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Świetna jakość strumieniowania i dźwięk wywołania. Włącz i włącz radio koncertowe 2 w Audi a3 8p. Łatwy w użyciu i dobre instrukcje. Przyjazd w 8 dni do Wielkiej Brytanii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2020

    Działa bardzo dobrze. Jak mówili, działa jak zmieniacz CD. Mój Koncert Audi 2 miał do tego 1 pusty port. Jakość Audi dobra bez syczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Nie pasuje do Audi A3 2008

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    K

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 113
    • Ft14 180
    • Ft6 231
    • Ft2 996
    • Ft3 460
    • Ft74 543
    • Ft5 275
    • Ft5 191
    • Ft3 895
    • Ft29 983
    • Ft7 239
    • Ft3 955
    • Ft2 966
    • Ft9 347
    • Ft12 465
    • Ft7 616
    • Ft3 295
    • Ft6 924