Opinie klientów

4.79 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Polecenie jest lepsze niż się spodziewałem, jest bardzo czułe i ma doskonałą rozgrywkę. Mam nadzieję, że jego trwałość jest również dobra, jak chociaż wykończenie jest dobre, nie wygląda zbyt odpornie na upadki, na przykład. Dotarło przed czasem :D

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Towar dotarł w dobrym stanie. Dziękuję za szybkie przybycie towarów. Masz najwyższy szacunek i uznanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Boga produkt. To mój pierwszy kontroler, więc spodziewałem się, że podręcznik powie więcej... Jeśli coś się zmieni, wrócę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Bardzo dobry dotrzeć w czasie spust świetny dla każdego, kto chce poprawić rozgrywkę w kwestii korzyści kosztowej polecam 100%

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Bardzo dobry i funkcjonalny produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Gry PS są bardzo dobre. Układ klucza jest w sam raz. PC też się nadaje. Ale trudno zmienić to od normalnej kontroli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Coś prostego w konstrukcji, ale działa jak normalna kontrola

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Szybka dostawa... super produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Dobra jest doskonała i dobra kondycja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Dobry Radopad. Działa dobrze. Dobre naładowanie baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 146
    • Ft11 447
    • Ft10 828
    • Ft4 082
    • Ft6 836
    • Ft7 827
    • Ft9 188
    • Ft9 529
    • Ft8 170
    • Ft24 507
    • Ft11 231
    • Ft17 699
    • Ft12 252
    • Ft11 138
    • Ft17 018
    • Ft17 018
    • Ft9 529
    • Ft14 635