Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2020

    Polecenie jest lepsze niż się spodziewałem, jest bardzo czułe i ma doskonałą rozgrywkę. Mam nadzieję, że jego trwałość jest również dobra, jak chociaż wykończenie jest dobre, nie wygląda zbyt odpornie na upadki, na przykład. Dotarło przed czasem :D

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Towar dotarł w dobrym stanie. Dziękuję za szybkie przybycie towarów. Masz najwyższy szacunek i uznanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Boga produkt. To mój pierwszy kontroler, więc spodziewałem się, że podręcznik powie więcej... Jeśli coś się zmieni, wrócę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Bardzo dobry i funkcjonalny produkt.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Podoba mi się kontroler, ale.. Wydaje się niemożliwe, aby sparować z Xiaomi Android TV?? Działa dobrze na telefonie z systemem Android, Windows, Debian i tak dalej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Działa doskonale, ale działa tylko na PC z systemem Windows 10+ za pośrednictwem kabla USB!!! Dobra jakość za zapłatą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Gry PS są bardzo dobre. Układ klucza jest w sam raz. PC też się nadaje. Ale trudno zmienić to od normalnej kontroli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Chociaż kontrola nie spełnia moich oczekiwań, działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Kompatybilny ze wszystkimi urządzeniami. Po prostu miej Bluetooth

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    To, czego mi trzeba

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 938
    • Ft8 909
    • Ft6 251
    • Ft9 186
    • Ft8 823
    • Ft7 636
    • Ft32 713
    • Ft4 812
    • Ft3 148
    • Ft11 910
    • Ft23 231
    • Ft7 954
    • Ft21 958
    • Ft18 139
    • Ft2 925
    • Ft21 322
    • Ft20 049
    • Ft7 636