Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(942)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(942)
    • 5 Star(881)
    • 4 Star(49)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2021

    Po przybyciu. Pocztowi ludzie muszą być bardzo znudzeni wyginając tę szynę. Sądząc po wyżłobieniu na krawędzi, to było siłą wygięte, by zmieścić się w coś, do czego najwyraźniej nie pasowało. Opakowanie było rozerwane na końcu, z kilkoma bardziej głębokimi wyżłobieniami na brzegach. Przyłożenie całej masy ciała nawet nie wygina się do formy! Oprócz ponurej usługi przewozowej, produkt wygląda w porządku i służyłby do tego celu, że nie został uszkodzony.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Dzień dobry, Właśnie otrzymałem T-ścieżkę, którą kupiłem. Jednak niestety jest całkowicie wypaczony, nie jest w stanie go użyć. (zdjęcia w załączniku) Opakowanie jest nieodpowiednie do tego transportu. Chciałbym wiedzieć, jak postępować. Czekam na twoją odpowiedź. Dzięki Newton Moraes Dzień dobry, Właśnie kupiłem T-ścieżkę. Niestety, jest on jednak całkowicie zablokowany i jest niemożliwy do użycia. Opakowanie jest nieodpowiednie do tej wysyłki. Chciałbym wiedzieć, jak postępować. Czekam na odpowiedź. Dziękuję Newton Moraes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2020

    Bardzo szybko otrzymałem zamówione szyny C w ciągu 8 dni od zamówienia, które było bezprecedensową prędkością. Opakowanie jest zwykłą folią, w środku znajduje się cienka biała pianka, owinięta w 4 kawałki szyny C. Na końcach szyn są plastikowe elementy, niestety, dwa z nich zostały zgniecione, tj. Uszkodzony podczas transportu. Ponieważ nie wpływa to na użyteczność szyny, odjąłem tylko 1 punkt od jakości. Wskaźnik wartości cen można jeszcze poprawić, ponieważ jest on nieco drogi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Produkt pasuje do opisu. Mam ochronne plastikowe nakrętki na końcach i zawinięte w dwie warstwy cienkiej pianki. Wysłałem dzień zakupu i przybyłem 17 dni później. (w tym opóźnienie świąteczne i zatrzymanie się przed organami celnymi).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2020

    Daję 5 gwiazdek we wszystkim pomimo tego zamówienia druga dostawa (pierwsza nigdy nie dotarła do celu) i są z małym słabym opakowaniem ( pogorszona i złamana lub utracona trójka obrońców końca). Ale szczęśliwy, bo w końcu dotarłem, a tory są niewytłumaczalnie w dobrym stanie. Dzięki zespołowi obsługi klienta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Excelente de buen material me encantó su color azul metálico sin daños solo en 14 días abiles gracias banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    25 dni do Słowacji, pozycja tak jak opisano, wygląda dobrze 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Dostarczone o wiele wcześniej niż oczekiwałem. Widzę, że ppl zapytać o rozmiar som są w mm. Na zewnątrz: szerokość 29,5 ish. Głębokość 12,6. Długość to 500, ale to zależy od tego, co zamówisz. Wewnątrz toru: 23 szerokości, blisko 4 głębokości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Dobra jakość, dokładnie jak w reklamie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Produkt zgodny z opisem. Dostawy powoli przybywają, ale to nie wina sprzedawcy. Przyjechał na jeden z napiwków. w opakowaniach muszą poprawić ochronę końcówek,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$6.29
    • US$8.54
    • US$17.31
    • US$11.99
    • US$24.99
    • US$11.54
    • US$23.99
    • US$18.39
    • US$20.78
    • US$20.99
    • US$5.99
    • US$2.99
    • US$11.54
    • US$4.99
    • US$12.99
    • US$9.99
    • US$35.99