Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(753)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(753)
    • 5 Star(713)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2021

    Po przybyciu. Pocztowi ludzie muszą być bardzo znudzeni wyginając tę szynę. Sądząc po wyżłobieniu na krawędzi, to było siłą wygięte, by zmieścić się w coś, do czego najwyraźniej nie pasowało. Opakowanie było rozerwane na końcu, z kilkoma bardziej głębokimi wyżłobieniami na brzegach. Przyłożenie całej masy ciała nawet nie wygina się do formy! Oprócz ponurej usługi przewozowej, produkt wygląda w porządku i służyłby do tego celu, że nie został uszkodzony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Produkt pasuje do opisu. Mam ochronne plastikowe nakrętki na końcach i zawinięte w dwie warstwy cienkiej pianki. Wysłałem dzień zakupu i przybyłem 17 dni później. (w tym opóźnienie świąteczne i zatrzymanie się przed organami celnymi).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Excelente de buen material me encantó su color azul metálico sin daños solo en 14 días abiles gracias banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    The product is as described with a slight difference in hue between the 2 items, arrived within the expected time. Thanks. Το προϊόν είναι σύμφωνα με την περιγραφή με μια μικρή διαφορά στην απόχρωση μεταξύ των 2 αντικειμένων, έφθασε εντός του αναμενόμενου χρόνου. Ευχαριστώ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Produkt jest zgodny z opisem, dobrej jakości aluminium, nienaruszona farba, dotarł dobrze Pakowany i chroniony, dostarczony jeszcze wcześniej niż oczekiwano. Poważny, dokładny i rzetelny sprzedawca. Zalecany +++👌🥇

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Produkt został dostarczony w ciągu 20 dni i jest bardzo dobrej jakości. Produkt został dostarczony bez żadnych uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    rychle dodanie, kvalita, odporucam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Very good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Παράδοση με πολύ κακή συσκευασία

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Zadowolona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 892
    • Ft2 074
    • Ft2 272
    • Ft5 707
    • Ft9 324
    • Ft3 422
    • Ft4 566
    • Ft3 459
    • Ft3 043
    • Ft3 805
    • Ft5 602
    • Ft11 866
    • Ft8 899
    • Ft6 591
    • Ft5 272
    • Ft4 283
    • Ft5 272
    • Ft19 779