Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(716)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(716)
    • 5 Star(679)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/12/2020

    Produkt pasuje do opisu. Mam ochronne plastikowe nakrętki na końcach i zawinięte w dwie warstwy cienkiej pianki. Wysłałem dzień zakupu i przybyłem 17 dni później. (w tym opóźnienie świąteczne i zatrzymanie się przed organami celnymi).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Produkt zgodny z opisem. Dostawy powoli przybywają, ale to nie wina sprzedawcy. Przyjechał na jeden z napiwków. w opakowaniach muszą poprawić ochronę końcówek,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Dzień dobry, Właśnie otrzymałem T-ścieżkę, którą kupiłem. Jednak niestety jest całkowicie wypaczony, nie jest w stanie go użyć. (zdjęcia w załączniku) Opakowanie jest nieodpowiednie do tego transportu. Chciałbym wiedzieć, jak postępować. Czekam na twoją odpowiedź. Dzięki Newton Moraes Dzień dobry, Właśnie kupiłem T-ścieżkę. Niestety, jest on jednak całkowicie zablokowany i jest niemożliwy do użycia. Opakowanie jest nieodpowiednie do tej wysyłki. Chciałbym wiedzieć, jak postępować. Czekam na odpowiedź. Dziękuję Newton Moraes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Excelente de buen material me encantó su color azul metálico sin daños solo en 14 días abiles gracias banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    The product is as described with a slight difference in hue between the 2 items, arrived within the expected time. Thanks. Το προϊόν είναι σύμφωνα με την περιγραφή με μια μικρή διαφορά στην απόχρωση μεταξύ των 2 αντικειμένων, έφθασε εντός του αναμενόμενου χρόνου. Ευχαριστώ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Produkt jest zgodny z opisem, dobrej jakości aluminium, nienaruszona farba, dotarł dobrze Pakowany i chroniony, dostarczony jeszcze wcześniej niż oczekiwano. Poważny, dokładny i rzetelny sprzedawca. Zalecany +++👌🥇

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Produkt został dostarczony w ciągu 20 dni i jest bardzo dobrej jakości. Produkt został dostarczony bez żadnych uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    rychle dodanie, kvalita, odporucam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Very good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Παράδοση με πολύ κακή συσκευασία

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 218
    • Ft1 920
    • Ft1 508
    • Ft3 966
    • Ft4 668
    • Ft3 050
    • Ft5 990
    • Ft4 228
    • Ft3 203
    • Ft2 818
    • Ft20 758
    • Ft5 187
    • Ft6 103
    • Ft6 714
    • Ft1 523
    • Ft9 156
    • Ft7 324
    • Ft3 661