Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(98)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(98)
    • 5 Star(82)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/11/2022

    Projektor kupiony na przecenie około 50% za kwotę 750zł wart swojej ceny obraz jest względnie ładny wiadomo im dalej od ekranu tym gorzej ale w ciemnym pomieszczeniu przy 100 calach jest znośnie, jeśli chodzi o audio to nie ma jakiejś rewelacji głośniczki są i grają, napewno dobre jest to że jak chce się coś pooglądać to nie potrzeba kompa ze względu na wbudowanego androida więc można na nim zainstalować jakiegoś amazon prime video czy innego Netflixa, fajna jest też możliwość przesyłania ekranu bezprzewodowo z telefonu wiadomo mogą być problemy z wydajnością i kompatybilnością, wiadomo opóźnienie będzie u mnie na oko coś około 0,3-0,5 sek. nie sprawdziłem jeszcze jak działa połączenie hdmi ale obstawiam że powinno działać jak przy klasycznym nie-inteligentnym projektorze że podpinasz pod kompa/laptopa czy inną konsolę i działa no może wybrać opcję hdmi w menu projektora i tyle. sam sprzęt zasługuje na 4/5 za swoją funkcjonalność z tego powodu że sprzęt który ma być mobilny jest średnio mobilny gdyż nie ma baterii która pozwoliła by na oglądanie gdzieś np w namiocie na wakacjach gdzie gniazdka nie ma. no ale jak na gadżet z przeceny to dostaje 5/5 bo w takiej cenie ciężko znaleźć projektor full hd w dodatku z androidem no i wygląda elegancko z tym szarym materiałem z przodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2022

    Bardzo dobry projektor, za oferowaną cenę! Do oglądania w jasnym otoczeniu, nie jest to zbyt dobre nie. Zauważyłem również, że data, która pojawia się na projektorze, zawsze wraca do 2021 roku, kiedy urządzenie jest odłączone od gniazdka, wymagając ponownego ustawienia daty, gdy projektor zostanie ponownie włączony. Z drugiej strony wszystko działa perfekcyjnie. Android 9 i Wi-Fi działają w 100%. Ahhh!!! I nie byłem opodatkowany w urzędzie celnym, więc było to warte kwoty, którą zainwestowałem na zakup tego projektora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2022

    Muszę powiedzieć, że jakość jest naprawdę dobra. Dźwięk jest dobry Obraz jest niesamowity!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2022

    Projektor przychodzi w ciągu 5 dni roboczych, pakiet był w dobrym stanie. Jakość tego produktu jest wysoka zwłaszcza, gdy bierzemy pod uwagę cenę. 200 ANSI lumenów wystarcza do wyświetlenia około 100" ekranu na białej ścianie, w całkowitej ciemności (idealne do budżetowego kina domowego). W stanie z dowolnym światłem jedynym sposobem na widoczność jest zmniejszenie rozmiaru ekranu. Polecam używać go tylko w całkowitej ciemności, aby poczuć się jak najlepiej. Jakość plastiku i soczewek są rozsądne, nie czuje się jak zabawka. Natywny 1920x1080 jest widoczny i prawdziwy, pojedyncze piksele prawie nie są widoczne, obraz jest ostry, a kolory są dość zimne, ale akceptowalne. Głośniki wystarczają do wykonywania w małych pomieszczeniach, możemy sparować głośnik Bluetooth z projektorem lub użyć jack 3,5 mm, oba tryby działają dobrze. Klucz korekcja daje możliwość ustawienia projektora na boku i działa dobrze. Mogę polecić ten produkt, ale proszę pamiętać o jasności, niezbyt wielkiej i niektórzy z was, którzy mają doświadczenie z projektorami 1000-1500ANSI lumenów, mogą być rozczarowani. Miałem świadomość, że jest to projektor tylko do ciemnego pomieszczenia i spełnia moje oczekiwania. Dołączam kilka zdjęć produktu i wyświetlanego ekranu w ciemności, a także z żarówką do porównania, a także krótkie wideo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2022

    um ótimo produto, boa qualidade, não foi taxado graças a Deus 👏👏😄🥳🙏, chegou antes do prazo, demorou 17 dias.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2022

    Dobra umowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2022

    W porządku podobało mi się, że przybył tutaj w Barasil SP w ciągu 21 dni Byłem opodatkowany R $ 145,00 projektor dobry dla ciemnych środowisk brzmi dobrze, nie ma potrzeby, aby umieścić kolejną skrzynkę dźwiękową z konta! świetna jakość, ale pamiętaj o ciemnym otoczeniu, które świetnie nadaje się do sypialni.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2022

    Projektor niesamowite mto dobrze kończy się dobrą rozdzielczością za cenę i oświetlenie mto dobre, co pozostawia do życzenia jest brak opcji, aby regulować kontrolę jasności, kontrastu i nasycenia oraz brak języka w języku portugalskim. Niestety zostałem opodatkowany tutaj w centralnym regionie Brazylii. Pokaż produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2022

    Wygląda świetnie., przybył w terminie nadal tego nie udowodnię, wtedy dam więcej komentarzy. Jest to drugi ochraniacz, który kupuję w banggood i oba dotarły w idealnym stanie. Polecam sprzedawcę i sklep.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2022

    Zainstaluj program, który chcesz zainstalować w świetnej aplikacji na Androida zainstalowanej w jednym słowie. Jeśli masz Google Play i Aptoid, reszta jest pusta. Zdjęcie było lepsze niż się spodziewałem

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$158.39
    • US$609.99
    • US$269.99
    • US$111.99
    • US$389.99
    • US$1,959.99
    • US$2,329.99
    • US$1.09
    • US$1,549.99
    • US$1,429.99
    • US$149.99
    • US$2,369.99
    • US$339.99
    • US$439.99
    • US$299.99
    • US$959.99
    • US$999.99
    • US$44.99