Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(79)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(79)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/08/2021

    Używany projektor DLP BW-VT1 'Bardzo dobre doświadczenie, doskonała jasność. Brak zabezpieczenia chroniącego obiektyw wydawał się być wadą. Czy powerbank może być do tego używany, ponieważ szybko kończy się zasilanie? Może pan zaproponować rozwiązanie? Czy produkt może być serwisowany w ZEA. Czekam na odpowiedź.Dziękuję

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    ESPECTACULAR. Este mini proyector es de lo mejor que hay ahora mismo en el mercado. Su aspecto es muy premium, con una calidad de materiales incuestionable. El tacto de los botones capacitivos es muy fino, lo que permite un uso cómodo y sencillo, la única pega en su construcción es que no tenga ningún tipo de protección para la lente y en la caja no viene ninguna funda de transporte. Tampoco me gusta que el cargador sea tan voluminoso, creo que Blitzwolf debería haber usado uno con usb C. Al margen de eso el dispositivo es excelente. Cuenta con Android 9 con lo cual es compatible con todo tipo de aplicaciones. Yo uso Prime Video y Netflix con fluidez y está disponible también Aptoide TV. El manejo es rápido y si instalais el reproductor MX Player Pro podréis visualizar cualquier tipo de formato de video indistintamente de la resolución del archivo o del codec de video y audio. Como veis en las fotos la calidad de imágen es excelente, no necesita oscuridad total para poder visualizarse bien y su capacidad de enfoque es sorprendente, es capaz de ofrecer una imágen de a penas 10 pulgadas o de sorprendermos con 200 pulgadas. Tiene otros aspectos muy buenos, como la compatibilidad con redes wifi 5G y un bluetooth que no genera desfases con altavoces, lo que permire vincular el proyector a un altavoz y escuchar la pelicula a todo volumen. La batería dura algo menos de lo esperado, a pleno brillo no da para una peli de 90 minutos, pero lo bueno es que este proyecror puede funcionar enchufado y se puede usar una power bank con un adaptador. Recomiendo pillar una pantalla para sacar el maximo rendimiento. La de las imagenes también es de banggood y es muy cómoda para transportar.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Dobry wieczór bardzo ładny produkt jest dostarczany w ostatnim dniu terminu bardzo dobrze mam nadzieję, że działa dobrze dzięki Banggood i jego zespołowi. Nie chciałem odkrywać, dlaczego to prezent dla mojej córki, ale nie wierzę, dlaczego opakowanie zostało zapieczętowane czerwoną wstążką, jakby zostało odkryte i zapieczętowane. Rodzaj korekty w opakowaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Projektor jest bardzo mały i wystarczająco dobry. Łączył się nawet z zewnętrznym dyskiem twardym 2TB (USB3). Ale kiedy próbowałem otworzyć duże pliki, pojawiło się ogromne opóźnienie. Jak dotąd nie czyta napisów SRT (zewnętrznych) w języku greckim (może dowiem się później). Również, aby obraz był w zadowalającym rozmiarze, ekran projektora musi być> 4m. Ma dobrą odpowiedź na pliki PDF i rozmiar liter >12, istnieje możliwość zmniejszenia lub zwiększenia rozmiaru obrazu (ale nie za dużo) i działa bardzo dobrze z zewnętrznymi klawiaturami i myszami. Ze światłem obraz jest nieco zamazany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Zamontowano go na statywie, projekcję na właściwy ekran 80'16, około 2,6 m dalej, 60' max, bez powiększania możliwe. Natychmiast napotkał problem, że skupienie jest wyłączone, gdy zimno i z powrotem, gdy jest ogrzewane. Jasność jest taka, jak widać, 1. Pod lampą biurkową; 2. W pokoju ciepłe białe oświetlenie; 3. W pomieszczeniu czyste białe oświetlenie; 4. Całkowicie ciemna, z twarzą na bokach i 5. Kompletnie ciemno, twarzą prosto. Moje oceny są dobre dla mobilności, ponieważ ma wbudowaną baterię, głośnik jest głośny, bar dźwięku jest zalecany dla pełniejszego efektu dźwięku. Rozdzielczość jest niska, ale odpowiednia do codziennego użytku, Android 9.0 wbudowany, który jest poręczny, wiązadło działa świetnie, bezproblemowa instalacja APK, szum wentylatora jest regulowany i nie irytujące, odlewana obudowa aluminiowa jest poważna. Wszystko, na równi, dobre do kampingu, przyczepy lub kempingu, wolałbym wybrać natywne 1080p z wyższymi lumenami do użytku domowego, chyba że mobilność musi być zgodna z priorytetem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Produkt jest zbyt dobry, jeśli korzystasz z ciemni. Dobra jakość zdjęciowa. Bateria działa przez godzinę. Produkt jest kompaktowy, a obraz jest w porządku i jest dobry. Dopiero co go kupiłem, więc jest całkiem niesamowity.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Właśnie dostałem ten. Pierwsze wrażenie mocne i wytrzymała konstrukcja z dobrą jakością obrazu. Regulacja kamienia klucza działa dobrze. Istnieje kilka migotów pomiędzy, ale nie wiem, czy to ze względu na wideo, które odtwarzam, czy ze względu na urządzenie, ale będzie uaktualnić więcej po pewnym intensywnym użyciu. Nie przetestowałem jeszcze żywotności baterii. W wbudowany głośnik jakość dźwięku jest w porządku dla małego pokoju. Głośnik zewnętrzny z pewnością zwiększy doświadczenie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Świetne opakowanie i szybka dostawa Blitzwolf wykonała niesamowitą pracę.Świetny produkt i materiały.Produkt staje się gorący po chwili, ale można włączyć wyższy system chłodzenia.Colling sustem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Projektor jest bardzo dobry, dobra jakość obrazu, dźwięk potrzebuje pomocniczego aparatu, a wentylator wydaje trochę hałasu, ale to, aby obejrzeć film, dźwięk pokrywa hałas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Bardzo ładny produkt jestem w pełni zadowolony dziękuję banggood dostawa w tygodniu bardzo szybko. 😊👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft14 418
    • Ft13 337
    • Ft44 573
    • Ft124 547
    • Ft112 846
    • Ft39 001
    • Ft62 534
    • Ft274 007
    • Ft35 690
    • Ft38 575
    • Ft42 934
    • Ft255 980
    • Ft10 452
    • Ft20 646
    • Ft52 636
    • Ft57 683
    • Ft51 128
    • Ft16 385