Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(239)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(239)
    • 5 Star(210)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/11/2020

    Drogi czytelniku To jak na razie jeden z moich najlepszych zakupów na Banggood. Plusy Nie kosztuje wiele Wszystko, czego potrzebujesz Jakość ekranu jest bardzo dobra (1080p) Kamień klawiszowy (gdy belka jest pod kątem, możesz ustawić ekran tak, aby był płaski) Możesz łatwo połączyć dowolny smartfon z projektorem (iphone android urządzenia) Jest jasny (nie można wyświetlić w pokoju pełnym światła słonecznego, ale normalny pokój jest w porządku, zaufaj mi) Może stać na statywie ( Waży jakieś 3kg czy coś, więc wybieraj trójnik mądrze) Przeciw - Kabel zasilający to nie jest taki dobry, po prostu weź kolejny ( Jeśli nie poruszasz belką często standardowy kabel jest w porządku) - Pilot jest trochę wolny (ale hej zapłaciłem 169 euro) - Jest duży (niektórzy lubią je duży 😉) Jeśli nadal wątpisz w kupno tego, zatrzymaj to i kup. Wiem, że są lepsze projektory, ale za pieniądze (i wiem, ponieważ jestem studentem) to jest najlepsza opcja. Blitzwolf jest jedną z większych marek w Chinach, więc zdobyły moje zaufanie z tym produktem. Pytania? Zapytaj ich o 😊👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Świetny produkt, zarówno w jakości, jak i rozdzielczości, I MIŁOŚĆ nawet, negatywny punkt: to czasami zamyka, zwłaszcza gdy przeglądam Youtube, i wymieniam filmy, jeśli puścić to bez problemu, więcej dla wartości był dobry nabytek, Przybyli w 46 dni, wskaźnik, którego się spodziewałem, przekroczył 500 kutasów

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Produkt dotarł w ciągu dziesięciu dni. Oto mój magazyn z samego produktu: Audio - Doskonałe!!!!! Wysoka i wysokiej jakości moc. Jakość projekcji - rozważ doskonałą jakość 4k!!!! Wbudowany Bluetooth. Android jest dość słaby i nie trzyma Netflixa... Ale najbardziej znaczącą zaletą jest Banggood niesamowite obsługa klienta, miałem mały problem techniczny i mam niesamowite i szybkie rozwiązanie instalacji usług.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Projektor bardzo dobry jak za tą cenę. Wiatraki troszkę szumią ale można się przyzwyczaić, głośniki są wystarczająco głośne i zagłuszają szum. Jakość obrazu bardzo dobra. Android działa szybko a WiFi i bluetooth nie zrywa połączeń. Jestem bardzo zadowony za tą kasę dobry wybór :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP4
    SA
    05/01/2021

    നല്ല ക്ലിയർ നല്ല ക്വാളിറ്റി ഞാൻ ഞാൻ എനിക്കുവേണ്ടിയും കൂട്ടുകാർക്ക് വേണ്ടിയും നാലെണ്ണം വാങ്ങിച്ചു

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Byłem pod wrażeniem jakości wykończenia, interfejsu, a także jakości obrazu. W cenie jest to zdecydowanie warte zakupu. Zostałem obciążony podatkiem, ale wykupiony z ubezpieczenia, a potem zwrócił mi pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Produkt dostępny w idealnym stanie, bardzo dobra rozdzielczość zarówno w ciemnym, jak i jasnym środowisku. Dołączyłem kilka zdjęć, tylko nie wyszło większe, bo mój pokój jest mały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Przybyli za 32 dni... Skrzynka była trochę zepsuta i nie trafiła w produkt. Tekst jest w idealnym stanie. Przetestowałem to i obraz jest dobry, ale dźwięk nie jest najlepszy. Musisz użyć subwoofera, żeby zrobić film. Jest bardzo przystojny i elegancki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Best purchase of 2021 by far! I was so impressed that I bought one for my parents too ! Unfortunately the pictures I attach are worse than in reality.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Naprawdę dobrej jakości produkt, dźwięk jest również bardzo silny. Jednak daję tylko 4 gwiazdki, ponieważ Android na produkcie czasami się rozbija/zamarza, doświadczyłem też raz, że nie mogłem nawet wyłączyć urządzenia, musiałem ręcznie podłączyć kabel, aby móc go wyłączyć. Lepiej używać innych połączeń niż wbudowany Android. Z HDMI nie miałem żadnych problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft58 850
    • Ft20 441
    • Ft20 131
    • Ft61 947
    • Ft55 752
    • Ft123 898
    • Ft34 070
    • Ft39 335
    • Ft46 150
    • Ft30 662
    • Ft48 318
    • Ft27 875
    • Ft30 972
    • Ft58 850
    • Ft52 345
    • Ft49 557
    • Ft20 441
    • Ft49 009