Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2021

    Projektor jest dobry, kolory są dobre, znalazłem go trochę rozmazane na rogu ekranu, a mój był z worka w środku, ale nie nabrudził zbyt wiele, w przeciwnym razie warto kupić, na zdjęciach wyświetla 150 cali...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    To mój pierwszy z Blitswolf, po VP7-2 szt & VP11. Nie tak zadowolony jak pozostali dwaj. Jakość obrazu jest ładna. Tak samo jak inne niezadowolone z wbudowanego głośnika, używać zewnętrznych głośników dla lepszego dźwięku. Ogólnie dobrze, jak na cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    fiquei surpreso. a qualidade da imagem, super recomendo.pode compra. sem medo não fui tachado. muito top

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    MINI PROJETOR BOM e BARATO 2021 - BLITZWOLF BW-VP12 PRO: https://youtu.be/yOJfY-9YGx0 Testei esse modelo em meu canal e gostei bastante, mesmo sendo projeção nativa em SD, tem uma qualidade muito boa, principalmente se deixar bem distante da parede. O espelhamento de tela é excelente funciona quase sem delay, se tornando um ponto muito positivo para o BW-Vp12 Pro, veja mais detalhes no meu canal!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Świetny projektor, podoba mi się, piękny design, bardzo funkcjonalny.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Wszystko działa dobrze, oprogramowanie jest przyjazne dla użytkownika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    The basic version does not work with cellular The projector is small amd not heavy good for presentation in the move NOT for home theater

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Po raz kolejny świetny zakup Blitzwolf jako

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Zamówienie zostało wykonane na stronie 23 marca i wysłane 15 APR. To dotyka 23 dni z rzędu. Od daty realizacji zamówienia. To był obecnie prezent i osobie naprawdę się spodobał! To wszystko, co mam do powiedzenia. Wniosek został złożony na stronie internetowej w dniu 23 marca i przesłany w dniu 15 kwietnia. Wysłanie trwało 23 dni (zamówienie zostało złożone w przed kolejnością). Następnie zajęło 15 dni roboczych i 11 dni roboczych, dnia wysyłki oraz 38 i 28 dni, uruchomionych i pracujących, odpowiednio, od dnia realizacji zamówienia. To był prezent i tej osobie naprawdę się podobało! To wszystko, co mam do powiedzenia na temat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • WjrVIP2
    BR
    25/04/2021

    Projektor dla wartości dostarcza, znacznie więcej niż się spodziewano, kupuj bez obaw. Dostarczenie zajęło 15 dni, a ja nie zapłaciłem za to opłaty pocztowej.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30,849
    • Ft34,952
    • Ft20,359
    • Ft30,541
    • Ft33,595
    • Ft38,562
    • Ft13,263
    • Ft72,191
    • Ft29,923
    • Ft29,923
    • Ft55,531
    • Ft36,310
    • Ft14,497
    • Ft47,509
    • Ft134,700
    • Ft27,826
    • Ft104,894
    • Ft2,332