Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(87)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(87)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/07/2021

    Dzięki za szybką wysyłkę. W końcu spróbowałem projektora w słonecznym pokoju z zasłoniętymi białymi zasłonami. Byłem zszokowany. Ekran jest czysty, można zobaczyć szczegóły łatwo, dźwięk wystarczy do małego pokoju. Są z nim kable. Jest prawie tak dobry, jak dużo droższe. Zarzuciłem moje urządzenie androidowe i grałem w gry. To była przyjemność... Próbowałam też HDMI i USB. Mam 2tb HDD i podłączone do urządzenia. Jest 2000 klipów filmowych i filmów HD. To naprawdę pokazał wszystkie z nich i nigdy nie miałem problemu z kodeks. Proponuję to urządzenie do użytku ho,e lub małe spotkania w biurze. Dzięki Banggood dzięki Blitzwoif. Przy okazji cena podatku dla indyka jest bardzo droga. Zapłaciłem 350TRY, żeby zabrać towar z ładunku. Uważajcie na facetów, którzy żyją w indyku

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Projektor jest dobry, kolory są dobre, znalazłem go trochę rozmazane na rogu ekranu, a mój był z worka w środku, ale nie nabrudził zbyt wiele, w przeciwnym razie warto kupić, na zdjęciach wyświetla 150 cali...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    To mój pierwszy z Blitswolf, po VP7-2 szt & VP11. Nie tak zadowolony jak pozostali dwaj. Jakość obrazu jest ładna. Tak samo jak inne niezadowolone z wbudowanego głośnika, używać zewnętrznych głośników dla lepszego dźwięku. Ogólnie dobrze, jak na cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Dobry obraz, dobry design, filtr wentylatora i dostęp do obiektywu. Fan trochę hałaśliwy, jak PC. Mój projektor, jest wyposażony w brud, który pojawia się w innym miejscu przy każdej projekcji. Obsługiwane pliki wideo i dźwiękowe muszą być używane do oglądania filmów (niektóre muszą być przekonwertowane). Musisz mieć zasłonę projekcyjną, którą można łatwo zwinąć i rozwinąć. Nie polecam zasłon z hakami, ani tych przyklejonych do ściany. Ogólnie rzecz biorąc, dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Nie zapłaciłem podatków, mimo że nie wybrałem bezpośredniego transportu. Ładunek był szybki. Zamówiłem 13-go. Miałem go na 22-go. Produkt jest tak zaprojektowany, jak przyjemny wentylator, ale jest w porządku, jak wygląd starych komputerów. Rozmiar lustra jest dobry intensywność światła dobre zdjęcia zrobiłem w popołudniowym słońcu z zamkniętymi zasłonami w nocy byłoby lepiej. Jasność nie jest wielka. Nie możesz oglądać niczego zbyt szczegółowo, ale jest w porządku. Produkt 60hz nie jest bardzo dobry, ale można grać w grę ogromny ekran jest przyjemny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Dzięki Banggood Blitz Wolf bardzo szybka dostawa tylko 11 dni do Indii bardzo dobry produkt wideo. Jakość jest super polecam wszystko, co ufam Banggood dzięki jeszcze raz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    fiquei surpreso. a qualidade da imagem, super recomendo.pode compra. sem medo não fui tachado. muito top

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    MINI PROJETOR BOM e BARATO 2021 - BLITZWOLF BW-VP12 PRO: https://youtu.be/yOJfY-9YGx0 Testei esse modelo em meu canal e gostei bastante, mesmo sendo projeção nativa em SD, tem uma qualidade muito boa, principalmente se deixar bem distante da parede. O espelhamento de tela é excelente funciona quase sem delay, se tornando um ponto muito positivo para o BW-Vp12 Pro, veja mais detalhes no meu canal!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Jestem bardzo zadowolony, dostawa była szybka, przybyła przed planowanym dniem. Dziękuję bardzo. Warto było kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Świetny projektor, podoba mi się, piękny design, bardzo funkcjonalny.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 441
    • Ft14 245
    • Ft21 680
    • Ft22 485
    • Ft30 662
    • Ft14 648
    • Ft33 729
    • Ft38 716
    • Ft30 662
    • Ft61 947
    • Ft14 555
    • Ft47 699
    • Ft42 247
    • Ft73 935
    • Ft11 582
    • Ft74 616
    • Ft48 318
    • Ft4 333