Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(105)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2021

    I recently received this projector and wanted to give some first impressions to anyone who may be interested in getting one. I am by no means an expert in projectors, just a normal user :) (+) - Video quality is wonderful especially in low light conditions. The projector is also fully visible in sunlight, but colors do suffer quite a bit. (Added two photo examples) - Audio quality also was surprisingly good and in my opinion no external soundbar is needed for this projector. - Port selection is also great, the port on the back of the projector works exceptionally well for tv sticks. - (Simple) user interface is easy to work with and the controller is responsive unlike some other budget devices - You can't hear the fan noise when something is playing but when idle it can get a bit annoying (-) - Keystone correction distorts the picture pretty badly, having the projector level with the projection screen seems like the best option. - This may be something to do with my setup, but I couldn't get the projector to be level with my projection screen when using the screw out foot. I compensated by adding a piece of paper on the back side of the projector. Overall, I am very pleased with the blitzwolf vp10 as it has all the features I want from a projector at a very reasonable price. The only two improvements I can see is making the projector even brighter and improving the keystone correction distortion at different setup angles. For me, these are very minor issues and I think most people will enjoy the projector!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    W moim przypadku, niestety, otrzymałam go wadliwego. Pierwszy tydzień działał bardzo dobrze. Byłem całkowicie zadowolony. (Używałem go 2-3 razy, jak kupiłem go do drugiego telewizora w sypialni) Analiza też jest w porządku i brzmi dobrze, wszystko było lepsze niż się spodziewałem. Potem zaczął wyciągać czerwone plamy w ciemnoszarych plamach. Skontaktowałem się z Bangoodem, ale on nie chce go naprawić ani odesłać moich pieniędzy. Oczywiście, to mój ostatni zakup w tym sklepie, w moim przypadku, jeden raz, kiedy poszedłem na serwis, był rozczarowaniem.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Jest to doskonały projektor prawda byłem zdumiony, w nocy jest, kiedy widzisz prawdziwą jakość wygląda fenomenalnie, byłem bardzo zadowolony, nie ma nic do zazdrości innych marek, które mają zbyt wysoką cenę, to na pewno jest doskonały nabytek, rogi są całkiem dobrze, Dźwięk, który wydaje projektor, a ja go słyszałem, jest mało zauważalny, nawet jeśli powiem, że to 46dB.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Produkt w końcu dotarł, warto było czekać, obraz wygląda doskonale, bardzo ostry spełnił oczekiwania opisane dla produktu, gorąco polecam sklep, dobra uwaga sprzedawcy, dobry dźwięk, w pigułce dobry, ładny i tani projektor, Kupiłbym ten projektor ponownie, pozdrowienia z Meksyku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    the first impression is good. it looks nice, fabric top finish. remote looks similar with mi stick remote. sound qualityis good, no need external speaker. there is a special port for smart tv stick, so projector itself keeps compact form. its my first fhd projector, so I am impressed by quality and brightness. shipping took about 11 days to the door, without taxes.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Bardzo dobry projektor, spektakularny obraz! Tego dźwięku oczekiwałem najbardziej, bo mam 10w boxa, który ma dużo głośniejszy dźwięk niż projektor. Ale nawet wtedy dźwięk projektora nie jest zły.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Bardzo dobry projektor, obraz dzienny na zwęglonej żółtej ścianie i w połowie brudny obraz pozostał tak wyobraża sobie noc i na ścianie z własnym obrazem do oglądania lub konkretnego ekranu do wyświetlania obrazu. Za bardzo mi się podobało.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Bardzo dobry projektor, obraz robi się naprawdę dobry. Testowałem go z odległości 3 metrów. Jest na górze. Obraz rysunku, w którym kolor staje się ostrzejszy, jest kawałkiem białego MDF. Bo ściana ma zielony kolor i tbm trzyma jasność bardzo dobrze.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    bello, full HD, poco rumoroso e volendo trasportabile. tre HDMI, 1 VGA e 2 USB. lampada a led e ben 5000:1 di contrasto. tasti del telecomando ripetuti sul dorso del proiettore.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Ubezpieczyłem się na taryfę Ale to nie było opodatkowane /Dotarło bardzo szybko I jak na razie mnie to zaskoczyło Miałem nadzieję, że będzie miło Ale byłem pod wrażeniem jakości zarówno obrazu, jak i materiału, który jest piękny Dźwięk jest dobry, to nie kino domowe Ale i miło i miło Jak na razie jest to niesamowite doświadczenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft49 649
    • Ft20 367
    • Ft50 922
    • Ft31 189
    • Ft24 823
    • Ft30 234
    • Ft126 355
    • Ft47 739
    • Ft60 471
    • Ft29 597