Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1091)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1091)
    • 5 Star(978)
    • 4 Star(81)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    Poskramiałem się z projektorem, dużo badałem przed dokonaniem zakupu, obejrzałem kilka filmów i recenzji produktu przed podjęciem decyzji. Punkty pozytywne: - Jakość obrazu jest dobra. - Szybko reaguje po podłączeniu na HDMI i nie blokuje. - Dźwięk jest automatyczny i czysty. (Oczywiście dla jakości kina warto zainwestować w soundbar). - Nie grzeje i nie zamyka się przez kilka godzin użytkowania. Punkty negatywne: - Lusterowanie komórkowe jest powolne i blokuje filmy. (Ale ja już to wiedziałem i dla mnie to nie problem). - Z czasem kurz może się pojawić, a na obrazie pojawia się kilka czarnych kropek. (Sprzątanie jest łatwe, wystarczy otworzyć śruby i uruchomić ręcznik, to staje się nowe). - W miejscach z dużą ilością światła, to się nie zdarza. O banggood, obiekt został opublikowany po 7 dniach, w sumie to było 20 dni oczekiwania od zakupu aż do powrotu do domu (Wnętrze São Paulo), nie byłem opodatkowany.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Świetna jakość produktu, wszystko działa idealnie. Jeśli chodzi o czas, który przybył do Brazylii, powiem trochę dla tych, którzy zamierzają kupić w 2021, kupili 4 stycznia 2021, w 4 dni został wygenerowany kod namierzający i w ciągu 10 dni przybył do Brazylii!!! Simmm, imponujące jak szybko dotarł!!! W dniu 16-go udała się do nadzoru pocztowego, dwa dni później na stronie internetowej poczty pokazał, że produkt był opodatkowany w kwocie 177,89 R, zapłaciłem tego samego dnia, Jak dokonałem zakupu z ubezpieczenia (polecam zrobić), tak komunikowałem się z bangood Stewardes (w języku angielskim) i w ciągu 4 dni już otrzymałem formularz zwrotu w e-mailu i w ciągu dwóch dni pieniądze zostały już zdeponowane na konto, super szybko i niezawodnie, Przybyło około 35 dni, zajęło tylko „biurokrację pocztową" wypuszczając produkt, ale wszystko się udało i jestem zadowolony! I szczegółowo pomóc tym, którzy planują kupić w 2021 roku i zorientować się na kroki i dni.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2020

    Bardzo topowy produkt, dotarł bardzo szybko, ale po testach zdałem sobie sprawę na czarnym ekranie, że ma kilka spalonych pikseli, Nie wiem, czy to z powodu odległości, którą włożyłem w 2,80 cm, czy z problemami nawet, ale poza tym produkt bardzo dobrze zbudowany i projektuje w 100% co obiecuje. Dzięki, Banggood i gratulacje, Blitzwolf.

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2020

    Witam. Na projektor BW VP1 Pro czekałem bardzo krótko. Kupiłem go w przedsprzedaży i otrzymałem go po 2 tygodniach od dnia dokonania zakupu. Wysyłka była z Chin. Projektor jak za tę cenę działa bardzo sprawnie i osiągnięcie obrazu 100 cali z odległości 3 metrów nie stanowi problemu. Oczywiście w zaciemnionym pomieszczeniu. Projektor wbrew niektórym opiniom wcale nie jest głośny. Bezprzewodowe przekazywanie obrazu po WiFi z netbooka (Windows10) oraz smartfona nie stanowi problemu. Problemem były jednak 3 duże paprochy (pyłki) na optyce w środku projektora. Po odkręceniu małej dolnej klapki i przeczyszczeniu lusterek sprężonym powietrzem paprochy (pyłki) zniknęły. Uważam, że uwaga co robić w przypadku dostania się do projektora pyłków kurzu powinna być zamieszczona w instrukcji obsługi. Na razie rzucam obraz na białym płótnie i czekam na dostawę ekranu, który również zakupiłem. Mogę śmiało polecić ten projektor w oferowanej cenie. Dobry towar w dobrej cenie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Otrzymałem produkt w 21 dni. Nie dostałem go przez transport, łącznie z podatkami. Nawet gdybym wiedział, to pewnie byłoby o tej samej porze. 152 TL podatek zostanie zwrócony przez Banggood, ponieważ wykupiłem ubezpieczenie celne. Powiedziałbym, że to było 634 liry. Gdybym kupił go bezcłową dostawą, zapłaciłbym 120 lirów więcej. Dostałem pokwitowanie, bo nie było już chipów, i przerobiłem go na wtyczkę AB z małym aparatem 5 lirów. Podoba mi się jakość obrazu. Dodaję dzienny i przyciemniony obraz. Nie próbowałam jeszcze w nocy, i włożę. Jakość dźwięku jest bardzo dobra. Nie przeszkadza mi hałas wentylatora. To udany produkt, tak myślę.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Fiz o pedido em MG, Brasil, dia 19/01/2022. Chegou ao Brasil em 9 dias e foi entregue dia 02/02/2022. Não fui taxado. O produto chegou sem problemas, bem embalado e conforme esperado. Não espere uma resolução tão alta, pois o máximo que entrega é 720p e mesmo assim até certo tmanho de tela. O tamanho máximo com imagem aceitável é 100 polegadas, a 2,90m de distância da parede. Acima disso a imagem não fica boa. A opção de ajuste verticall é excelente, porém não há ajuste horizontal, o que demanda que o projetor deve ficar alinhado horizontalmente (0 grau) com a tela de projeção/parede. Ele lê bastante formatos de vídeo. Para legendas, só funciona automaticamente caso estejam embutidas no vídeo ou sejam arquivos .srt com o mesmo nome do arquivo de vídeo. Recomendo o uso de tripés ou suportes acima de 1,50 metros, caso nao tenha um móvel no qual apoià-lo. Recomendo também o uso de telas de tecido Salange, para ganho no brilho, ou dry fitt. Tendo em vista o preço com o qual o adquiri (R$475,00 + frete), estou satisfeito com a compra.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Świetny projektor! Bardzo mało grzeje, ma bardzo dobrą jakość obrazu. Nawet ze światłem z boków kurtyny i dobrze oświetlonym pokoju, aby zobaczyć obraz cichy. Zrobiłem dwa zdjęcia w nocy i jedno w dzień z dużą ilością światła wchodzącego do pokoju. Nie zostałem opodatkowany i otrzymałem produkt w około 1 miesiąc po zakupie (Recife/PE)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Doskonale, bardzo dobrze, przybył z pudełkiem w połowie pogniecionym, ale wewnątrz był bardzo dobrze zapakowany, ze styropianem i tak dalej, wszystkie kable, kontrola, w porządku, dotarł bardzo szybko, dokładnie w 20 dni. Optymalna jakość, jest bardzo wielki nawet projekcja i piękny obraz, spełnia to, co obiecuje. Uwielbiałem to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Bardzo dobry projektor jak na swoją cenę. Mieszkam sam, a teraz zamierzam grać w gry i oglądać moje seriale za pomocą ściany, pozostawiając obraz bardzo duży! Doświadczenie w prowadzeniu kina domowego! W oświetlonym środowisku nie jest chłodno, uważam, że używanie w nocy przy wyłączonym świetle jest idealne. Wentylator wydaje niski dźwięk, nie przeszkadza. Dotarcie zajęło około 18 dni i nie byłem opodatkowany.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Kupiłem produkt, który przybył w terminie określonym przez bangood, najbardziej opóźniony jest nawet poczta celna i brazylijska, produkt dotarł w idealnym stanie, poza opakowaniem na zewnątrz, byłem opodatkowany 80 Realów przepisem federalnym, Doskonały produkt jest to, co obiecuje dobre koszty i korzyści z wyjątkiem dźwięku urządzenia, które jest niskie plus doskonałe, nic małe pozytywki nie naprawią, Zdjęcie zamieszczone nie jest góra ze względu na jasność i nie ma już ekranu do projekcji dla warunków cioci świetne.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$104.99
    • US$105.59
    • US$545.99
    • US$149.59
    • US$339.99
    • US$2,489.99
    • US$62.69
    • US$349.99
    • US$989.99
    • US$179.99
    • US$179.99
    • US$289.99
    • US$2,499.99
    • US$1,189.99
    • US$339.99
    • US$112.99
    • US$1,599.99
    • US$20.99