Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(976)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(976)
    • 5 Star(881)
    • 4 Star(72)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    Poskramiałem się z projektorem, dużo badałem przed dokonaniem zakupu, obejrzałem kilka filmów i recenzji produktu przed podjęciem decyzji. Punkty pozytywne: - Jakość obrazu jest dobra. - Szybko reaguje po podłączeniu na HDMI i nie blokuje. - Dźwięk jest automatyczny i czysty. (Oczywiście dla jakości kina warto zainwestować w soundbar). - Nie grzeje i nie zamyka się przez kilka godzin użytkowania. Punkty negatywne: - Lusterowanie komórkowe jest powolne i blokuje filmy. (Ale ja już to wiedziałem i dla mnie to nie problem). - Z czasem kurz może się pojawić, a na obrazie pojawia się kilka czarnych kropek. (Sprzątanie jest łatwe, wystarczy otworzyć śruby i uruchomić ręcznik, to staje się nowe). - W miejscach z dużą ilością światła, to się nie zdarza. O banggood, obiekt został opublikowany po 7 dniach, w sumie to było 20 dni oczekiwania od zakupu aż do powrotu do domu (Wnętrze São Paulo), nie byłem opodatkowany.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2022

    Fiz o pedido em MG, Brasil, dia 19/01/2022. Chegou ao Brasil em 9 dias e foi entregue dia 02/02/2022. Não fui taxado. O produto chegou sem problemas, bem embalado e conforme esperado. Não espere uma resolução tão alta, pois o máximo que entrega é 720p e mesmo assim até certo tmanho de tela. O tamanho máximo com imagem aceitável é 100 polegadas, a 2,90m de distância da parede. Acima disso a imagem não fica boa. A opção de ajuste verticall é excelente, porém não há ajuste horizontal, o que demanda que o projetor deve ficar alinhado horizontalmente (0 grau) com a tela de projeção/parede. Ele lê bastante formatos de vídeo. Para legendas, só funciona automaticamente caso estejam embutidas no vídeo ou sejam arquivos .srt com o mesmo nome do arquivo de vídeo. Recomendo o uso de tripés ou suportes acima de 1,50 metros, caso nao tenha um móvel no qual apoià-lo. Recomendo também o uso de telas de tecido Salange, para ganho no brilho, ou dry fitt. Tendo em vista o preço com o qual o adquiri (R$475,00 + frete), estou satisfeito com a compra.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    ನಾವು ಆರ್ಡರ್ ಮಾಡಿದ ಒಂದು ತಿಂಗಳ ನಂತರ ಪಡೆದದ್ದು. ಇದರ ಬೆಲೆಗೆ (₹೭೦೦೦) ಹೋಲಿಸಿದರೆ ಇದರ ಕಾರ್ಯನಿರ್ವಹಣೆ ಅದ್ಭುತ. ಫೋಟೋ ಮತ್ತು ವಿಡಿಯೋಗಳ ಚಲನೆ ಸೊಗಸಾಗಿದೆ. ಬಣ್ಣಗಳು ಸಹ ಕರಾರುವಾಕ್ಕಾಗಿದೆ. ಸ್ಪೀಕರ್‌ನಿಂದ ಬರುವ ಧ್ವನಿ ಕೂಡ ಕೋಣೆಯೊಳಗೆ ಕೇಳಲು ಸಾಕು.ಫ್ಯಾನ್‌ನಿಂದ ಹೊರಡುವ ಶಬ್ಧ ಅಷ್ಟೇನೂ ಕಿರಿಕಿರಿ ಮಾಡುವುದಿಲ್ಲಾ. ರಿಮೋಟ್ ಕೆಲಸ ಸಮರ್ಪಕವಾಗಿದೆ. ಪ್ರೊಜೆಕ್ಟರ್‌ನ ಗಾತ್ರ ಕೂಡ ಹೆಚ್ಚೆಂದೆನಿಸುವುದಿಲ್ಲಾ. ಸಾಧಾರಣ ಬೆಳಕಿನಲ್ಲಿ ಕೂಡ ಉತ್ತಮ ದೃಶ್ಯಗಳನ್ನು ಕಾಣಬಹುದು. ನಮ್ಮ ಬಳಿ ಸಧ್ಯಕ್ಕೆ ಪರದೆ ಇಲ್ಲದ್ದರಿಂದ ಗೋಡೆಯ ಮೇಲಿನ ಪ್ರದರ್ಶನ ಸಮಾಧಾನಕರವಾಗಿದೆ. ಆದರೆ ಮಿರಾಕಾಸ್ಟ್ ಕನೆಕ್ಟಿವಿಟಿಯಲ್ಲಿ ಮತ್ತು plug & play ನಲ್ಲಿ ತೊಂದರೆಯಿದೆ. ಒಟ್ಟಾರೆ ಕೊಟ್ಟ ಹಣಕ್ಕೆ ಮೋಸವಿಲ್ಲಾ.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Bardzo dobry projektor jak na swoją cenę. Mieszkam sam, a teraz zamierzam grać w gry i oglądać moje seriale za pomocą ściany, pozostawiając obraz bardzo duży! Doświadczenie w prowadzeniu kina domowego! W oświetlonym środowisku nie jest chłodno, uważam, że używanie w nocy przy wyłączonym świetle jest idealne. Wentylator wydaje niski dźwięk, nie przeszkadza. Dotarcie zajęło około 18 dni i nie byłem opodatkowany.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    To doskonała jakość, nie byłem opodatkowany, przybyłem w ciągu 16 dni, jeśli poczta z mojego miasta była sprawna, to w ciągu 12 dni! Urządzenie spełnia o wiele więcej, niż się spodziewałem, a nawet bardziej za jego cenę, zostanie zainstalowane w pokoju 2,30m stąd, a nawet dźwięk zaskakujący! Lustrzanie naprawdę pozostawia wiele do życzenia, kilka zablokowanych i odtwarza tylko zapisane pliki na telefonach komórkowych, ponieważ musisz połączyć się z projektorem Wi-Fi, co uniemożliwia otwarcie netflixa i innych streamingów online, Wyłącznie w trybie offline lub z wykorzystaniem pasma 4G telefonu. Z pozostałych tylko komplement aparatury, biorąc pod uwagę koszt i propozycję aparatu OBS: Czarny pasek na zdjęciach nie jest wadliwy, został tymczasowo umieszczony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Really good, cheap projector. The screen mirroring through wifi is not really good (at least for me) but I am using it only with laptop + HDMI and pendrive. Brightness is nice, 720p is just enough for me, and colors are pretty good too! On the pictures we projected simply on a greenish wall and it was still good :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Trochę podsumowania mojego pierwszego zakupu w Bangood. Dokonałem zakupu dnia 01/09 i wysłał mi tylko tydzień później, jak na zdjęciu poniżej i dotarł hj i.e. 22 dni od dnia, w którym dokonałem zakupu do hj. Nie byłem opodatkowany (jak większość stanu Pernambuco nie ma) na projektorze jest zadowalające, wierzę, q z projekcją lub białą ścianą będzie lepiej, jak moja ściana jest krem. Powiedziałbym, że to daje osiem punktów za korzyść kosztową.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Veio um pouco arranhado. tirando isso, o produto é ótimo. muito perfeito, bom até demais. para o preço dele é perfeito pelo menos na minha opinião, demorou uns 3 dias pra chegar no Brasil desde a postagem se não me engano, aí pra ir de Curitiba pra Pernambuco demorou uns 10 dias kkkkkk. eu tô tão feliz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Bardzo dobre za tę cenę.. Rozdzielczość koloru jest doskonała. Łączy się z telefonem Samsung za pomocą inteligentnego widoku, który jest automatycznie zlokalizowany w telefonie. I iPhone przez interfejs ładowarki lub odbicie ekranu. A dźwięk jest dobry i wyraźny. Przybył w mgnieniu oka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Kupiłem to po obejrzeniu recenzji z Youtube „SMOOREZ" Nie używałem ani nie posiadałem żadnych projektorów przed tym i chciałem zrobić ostrożnie (tani) krok w świat projektorów. Po obejrzeniu recenzji pomyślałem, czemu nie. Pudełko, w którym to przyszło było trochę popękane/zatarte. Ale nie uszkodziła projektora w żaden sposób. Plan, który miałem, to użyć go w mojej sypialni i wznieść na biały dach. Jest to trochę wybredne, aby balansować na stoliku nocnym, ponieważ linka zasilająca jest na odwrocie i mam zamiar kupić jakiś statyw, aby to naprawić. Ma około 2 metrów do dachu, a efekt jest około 140 cm Połączył się bez problemu z moim Raspberry Pi, a ja używam steamlink do gry. Jak nie wypróbowuję na szybkie fps nie mogę powiedzieć o czasie reakcji, ale mogę powiedzieć, że jestem bardziej niż pod wrażeniem jakości, którą mam na pieniądze. Kolory są trochę zmyte. Światło jest więcej niż w ciemnym pokoju Mówca robi to, co powinien i nic więcej. Jest to ostatni zasób i trochę nieobecny. Bez kontrolera jest trochę kłopotów ze zmianą głośności. Nie znalazłem sposobu, aby kontrolować wentylator i jest on zawsze włączony, a ponieważ mam urządzenie blisko mojej głowy, brzmi dość głośno. Myślę, że będę musiał poszukać zastępstwa na coś bardziej cichego Udało mi się prześwietlić mój telefon przez wifi . (i nie powiodło się z usb, ale to bardziej błąd użytkownika niż błąd maszynowy w tym momencie) I chociaż jestem zadowolony, że to działa jestem trochę wkurzony, że muszę korzystać z maszyn wifi zamiast z moich routerów wifi. Jestem pewien, że jest powód, ale to nadal irytujące. Myślałem, czytając podręcznik, nie wiem, jak długo powinno trwać światło. Podsumowując, podoba mi się ten produkt i za jego cenę daje mi więcej niż oczekiwałem. Mam nadzieję, że zostanie ze mną na długo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$106.99
    • US$179.99
    • US$102.29
    • US$545.99
    • US$265.99
    • US$135.99
    • US$289.99
    • US$153.99
    • US$59.99
    • US$329.99
    • US$1,669.99
    • US$809.99
    • US$1,499.99
    • US$1,949.99
    • US$215.59
    • US$196.99
    • US$275.99
    • US$64.99