Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1743)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1743)
    • 5 Star(1604)
    • 4 Star(129)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2021

    Projektor został zakupiony w dniu 1/04/2021 i dotarł do wnętrza Bahia w dniu 23/04. Nie zapłaciłem opłaty, ale już zapłaciłem ubezpieczenie. Działał prawidłowo, tylko z kilkoma plamami kurzu na obiektywie, co nie nawaliło. Byłem w stanie wysunąć około 110 cali, a mimo to nie było żadnych uszkodzeń obrazu. Polecam projektor i Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Najlepsze korzyści kosztowe Świetna rozdzielczość, z większymi odległościami około 150 cali albo... zaczyna tracić ostrość. Doskonały kontrast. Kupiłem - 11/24/20 Tranzyt wewnętrzny w Chinach - 11/27/20 Opublikowany - 12/16/20 Przybyli do Brazylii - 12/23/20 Dozór celny 02/01/21 (nie obciążono mnie) Dostarczony - 06/01/21

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Wspaniale! Pqp rsrs, 500 bolsów.. Bardzo dobrze zastosowany kkkkk Jakość zdjęć rewelacyjna, nie mam na co narzekać, daleko poza to, co oczekiwałem za cenę naliczone, teraz moje popołudnia, wieczory będą znacznie lepsze 👌🏽😁 Ale mam negatywny punkt, nie w produkcie, ale raczej w logistyce, Wybrałem najdroższą dostawę z krótszym czasem, myśląc, że otrzyma w 20 dni lub mniej, firma wzięła 15 dni, aby wysłać, dużo bękartów, że szczerze..

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    wszystko w porządku i działa. 4 gwiazdki za fakt ze nie można wyczyścić wewnętrznej soczewki. urządzenie po wniesieniu do mieszkania było zaparowane gdy para zeszła na wewnętrznej soczewce zostały ślady. nie wpływają one raczej na jakość obrazu tzn. jakoś napewno ale nie zauważalnie. jednak fajnie było by mieć możliwość konserwacji optyki.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Spełnia to, co obiecuje. Jest świetny w swoim przedziale cenowym. Jasność jest trochę przyciemniona. Środowisko musi być ciemne, aby dobrze przyjrzeć się szczegółom. Jeśli chodzi o dźwięk, to już wiedziałem, że interesujące byłoby użycie zewnętrznego pudełka. Myślę, że jest już droga po 500. Zostałem obciążony podatkiem. Skontaktowałem się z Banggoodem, a oni zwrócili kwotę opłaty, kiedy zapłaciłem ubezpieczenie. Z drugiej strony, polecam.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Bardzo dobry jak na cenę produktu. Zdecydowanie używać go na płaskiej powierzchni, albo pojawiają się różnice w prędkości okna. Dźwięk jest w porządku. Dźwięk wentylatora nie jest słyszany, jeśli nie oglądasz filmu obok projekcji. Fan nie przeszkadza ci w ten sposób, jeśli jesteś kilka stóp od siebie. Pilot nie radzi sobie najlepiej. Co najważniejsze, kupić go z ubezpieczeniem celnym (27 tl lub coś) Mam 126 tl podatek. Banggood zwrócił pieniądze, bo wyciekłem z ubezpieczenia. Przyszło w 14 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2020

    Myślę, że produkt jest najlepszą projekcją f/p, jaką można dostać w tym przedziale cenowym na rynku. Po pierwsze, nie porównuj tego produktu do tych, które kosztują 1k-2k. Obraz jest zadowalający, wentylator jest trochę za duży, ale nie czujesz tego, kiedy coś oglądasz, ale wydaje mi się, że projekcja robi się zbyt gorąca. Dostałem go w 10 dni, łącznie z podatkami.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2020

    Powodzenia! Ten mały projektor waży około kilograma, łatwy w transporcie. Może być łatwo podłączony do laptopa... Jest mnóstwo filmów, które analizują każdy jego potencjał. Polecam to dla kogoś, kto chce przenieść mały przenośny projektor do biznesu. Oczywiście, nie oczekuj potencjału starszych i najdroższych. Ale dla jego pieniędzy i potencjału jako systemu przenośnego, jest nienaganny...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Dobre za cenę i za to, co jest. Przydatne jest, aby skupić się dłużej niż 3 metry, wtedy obraz będzie duży i jeśli usiądziesz daleko z tyłu będzie wyglądać wystarczająco dobrze dla większości ludzi. Jeśli masz takie małe mieszkanie jak ja, wyższa rozdzielczość i wsparcie dla większego obrazu jest lepsze dla ciebie. Film o Moanie jest 3,33 metra stąd, około 120 cali. Bruce Willys jest podobny. Zamiast tego polecam model vp6 lub xiaomi 1080p. Jeśli potrzebujesz do tego lusterko zastępcze, to „114x57,5mm 2mm" dostępny na eBayu tanio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Από Τσεχία, γύρω στα 60€, ήρθε σε 12 μέρες σπίτι μου. Όταν τον άνοιξα και τον συνδεσα, έπαθα πλάκα. Πρώτος προτζεκτορας βλέπετε. Εντυπωσιάστηκα και μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι για απόλυτο σκοτάδι, εκεί αποδίδει τα μέγιστα. Το ηχειακι που έχει είναι καλό, βγάζει καλό ήχο, κάτι που δεν το περιμενα. Έχει σύνδεση hdmi, βασικό, remote control, και κουμπάκια πάνω στον προτζεκτορα. Ένα αρνητικό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ανεβάζει θερμοκρασία και ζεσταίνεται αρκετα, δεν ξέρω αν όλοι ανεβάζουν έτσι. Πάντως είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος με το μηχανηματάκι.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11,412
    • Ft10,178
    • Ft24,679
    • Ft58,616
    • Ft21,593
    • Ft58,616
    • Ft10,795
    • Ft30,541
    • Ft45,967
    • Ft46,275
    • Ft48,126
    • Ft33,934
    • Ft29,923
    • Ft24,370
    • Ft33,009
    • Ft29,306
    • Ft23,445
    • Ft12,029