Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1774)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1774)
    • 5 Star(1633)
    • 4 Star(131)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/04/2021

    Projektor został zakupiony w dniu 1/04/2021 i dotarł do wnętrza Bahia w dniu 23/04. Nie zapłaciłem opłaty, ale już zapłaciłem ubezpieczenie. Działał prawidłowo, tylko z kilkoma plamami kurzu na obiektywie, co nie nawaliło. Byłem w stanie wysunąć około 110 cali, a mimo to nie było żadnych uszkodzeń obrazu. Polecam projektor i Banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Najlepsze korzyści kosztowe Świetna rozdzielczość, z większymi odległościami około 150 cali albo... zaczyna tracić ostrość. Doskonały kontrast. Kupiłem - 11/24/20 Tranzyt wewnętrzny w Chinach - 11/27/20 Opublikowany - 12/16/20 Przybyli do Brazylii - 12/23/20 Dozór celny 02/01/21 (nie obciążono mnie) Dostarczony - 06/01/21

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Produkt jest wysokiej jakości, podobnie jak wszystko od tej marki. Ogólna wydajność jest również dobra w stosunku do ceny i bardzo mnie ucieszyła. • to nie robi dużo hałasu • obsługuje USB i HDMI • jest w zestawie z kablami • możesz wybrać format zasilania odpowiedni dla Twojego domu Punkt ujemny: nie odtwarza napisów.srt na wideo z pendrive'ów (lub jeszcze nie wiem, jak to się robi)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Wspaniale! Pqp rsrs, 500 bolsów.. Bardzo dobrze zastosowany kkkkk Jakość zdjęć rewelacyjna, nie mam na co narzekać, daleko poza to, co oczekiwałem za cenę naliczone, teraz moje popołudnia, wieczory będą znacznie lepsze 👌🏽😁 Ale mam negatywny punkt, nie w produkcie, ale raczej w logistyce, Wybrałem najdroższą dostawę z krótszym czasem, myśląc, że otrzyma w 20 dni lub mniej, firma wzięła 15 dni, aby wysłać, dużo bękartów, że szczerze..

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    wszystko w porządku i działa. 4 gwiazdki za fakt ze nie można wyczyścić wewnętrznej soczewki. urządzenie po wniesieniu do mieszkania było zaparowane gdy para zeszła na wewnętrznej soczewce zostały ślady. nie wpływają one raczej na jakość obrazu tzn. jakoś napewno ale nie zauważalnie. jednak fajnie było by mieć możliwość konserwacji optyki.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Dobre za cenę i za to, co jest. Przydatne jest, aby skupić się dłużej niż 3 metry, wtedy obraz będzie duży i jeśli usiądziesz daleko z tyłu będzie wyglądać wystarczająco dobrze dla większości ludzi. Jeśli masz takie małe mieszkanie jak ja, wyższa rozdzielczość i wsparcie dla większego obrazu jest lepsze dla ciebie. Film o Moanie jest 3,33 metra stąd, około 120 cali. Bruce Willys jest podobny. Zamiast tego polecam model vp6 lub xiaomi 1080p. Jeśli potrzebujesz do tego lusterko zastępcze, to „114x57,5mm 2mm" dostępny na eBayu tanio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Przybył w niesamowite 10 DNI!! Byłem zszokowany jak szybko! Opakowanie jest w połowie ugniatane, ale w dobrym stanie. A urządzenie jest BARDZO DOBRZE dla Twojego przedziału cenowego!!! Wyraźny obraz nawet przy włączonym świetle, ładny dźwięk, żywe kolory! Bardzo dobrze! Litery są trochę niewyraźne, ale nie wpływa to na czytelność. Bardzo dobry produkt, polecam!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Από Τσεχία, γύρω στα 60€, ήρθε σε 12 μέρες σπίτι μου. Όταν τον άνοιξα και τον συνδεσα, έπαθα πλάκα. Πρώτος προτζεκτορας βλέπετε. Εντυπωσιάστηκα και μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι για απόλυτο σκοτάδι, εκεί αποδίδει τα μέγιστα. Το ηχειακι που έχει είναι καλό, βγάζει καλό ήχο, κάτι που δεν το περιμενα. Έχει σύνδεση hdmi, βασικό, remote control, και κουμπάκια πάνω στον προτζεκτορα. Ένα αρνητικό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ανεβάζει θερμοκρασία και ζεσταίνεται αρκετα, δεν ξέρω αν όλοι ανεβάζουν έτσι. Πάντως είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος με το μηχανηματάκι.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Ürün gayet güzel. Kutuda kargodan kaynaklı ezilmeler vardı ama ürün sağlam, kutulama iyi yapılmış. Arayüzü geç geliyor. Kumandayla başka menüye geçtiğimde biraz geç algılıyor ama diğer şekilde iyi çalışıyor başka bir sıkıntısını görmedim. Ürünün üzerinde kumanda tuşları yer alıyor. İsterseniz kumandayla isterseniz de ürünün üstündeki tuşlarla işlemleri yapabiliyorsunuz. Son ses açınca bazen cızırtı çıkıyor ama genel olarak ses seviyesi yeterli düzeyde. Hem ön hem de arkada kumanda için alıcısı bulunuyor Evrensel tripod girişi olması bir artı, beğendim. Üürünün kalitesi düşündüğümden iyi çıktı. Kaliteli plastikten ya da neyden yapılıyorsa artık, güzel olmuş beğendim. Daha yeni elime ulaştı ürün. Bir türlü kalibre etmeyi beceremedim. Sağ taraf düzken sol taraf eğimli kalıyor. Projeksiyonu düzeltmeyi denedim olmadı. Üzerindeki tuşlar ile denedim bir şekilde düzeldi ama hala yamuk duruyor. Keystone ayarı biraz daha iyi olabilirmiş. Azcık daha kaydırsam tam olacak ama max ayarında tam düz olmuyor. Kenarlar blurlu gözüküyor netlik ayarı merkez noktaya ayarlı. Kenarlarda işe yaramıyor.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Ten projektor zaskoczył mnie jakością obrazu.Jest chrupiący i bardzo jasny jak na projektor poziomu wejścia.Hałas wentylatora jest niski i nie przeszkadza.Zdalne odpowiada dobrze, I ma dobry zasięg z przodu lub z tyłu.Najlepiej jest ustawić projektor tak kwadratowy jak to możliwe dla najlepszego ostrości kamienia kluczowego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 405
    • Ft8 322
    • Ft5 390
    • Ft24 663
    • Ft58 579
    • Ft20 038
    • Ft70 912
    • Ft16 616
    • Ft30 521
    • Ft45 938
    • Ft58 579
    • Ft48 096
    • Ft27 746
    • Ft30 830
    • Ft49 329
    • Ft22 505
    • Ft51 179
    • Ft4 314