Opinie klientów

4.85 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(102)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(90)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2021

    Egyelőre kitűnően üzemel,remek ár-érték arányú készülék. Memórai kártyára is menti a felvételt , valamint felhő szolgáltatás vásárlása esetén minden mozgás érzékelésekor feltölti a videót , így ha leszedik a készüléket a helyéről,a felvétel akkor is megmarad. Éjjel látó infra vörös világítása is megfelelő , beépített világítását is felkapcsolja ,ha emberi alakot észlel este , kutyára,macskára ez nem kapcsolódik fel szerencsére. Szerintem jó választás , még biztosan rendelek többet, így teljes a biztonság.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Ta kamera jest niesamowita, przekonuję ją zgodnie z instrukcją bez problemów, i działa idealnie, sprawdzam jej funkcjonalność i kocham następujące osoby: Ponadto głośnik pozwala na bardzo jasny dźwięk i można przez niego mówić. Podłączyłem go do Google Home, i przekazuję kamerę przez chromecast, bardzo lubię ten produkt, polecam go w 100%

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Kamera ma jakość i dźwięk, jak również (tak głośnik i mikrofon). Bardzo dobrze oddaje noc zgodnie z drugim zdjęciem (z podczerwienią) i trzecim zdjęciem (z led's). Używam 128 GB karty micro SD do przechowywania, ale chciałbym zobaczyć zdjęcia również na komputerze, a nie tylko na smartfonie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Dobra budowa, bezpośrednie połączenie z aplikacją, dobre funkcje, prenumerata dokładna do oprogramowania, które mają.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Kupiłem ten aparat po obejrzeniu filmiku z inżynierii na YouTube, już go przetestowałem i działa bardzo dobrze, wszystkie jej funkcje w 100% kompatybilne z Alexą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Λειτουργεί πολύ καλά χωρίς κανένα πρόβλημα. Καλή εικόνα ακόμη και το βράδυ όπως και η ποιότητα κατασκευής. Το μόνο αρνητικό είναι η μετάφραση στην εφαρμογή δεν είναι και η καλύτερη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σε δυσκολέψει να την χειριστείς. Τέλος ήρθε σπίτι με την speedex σε χρόνο ρεκόρ 7 μέρες.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Recibido en plazo y en perfecto estado. Cumple con la descripción del producto. Buena relación calidad precio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    jeszcze nie zainstalowany, wydaje się działać dobrze, ładna jakość, dobre opakowanie, zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Wszystko jest w porządku. Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Beüzemelés késöbb. Bedugva máris kéri a wifi beállitást.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,051
    • Ft8,944
    • Ft10,178
    • Ft3,082
    • Ft1,848
    • Ft21,593
    • Ft5,859
    • Ft18,508
    • Ft12,646
    • Ft8,821