Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(153)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(153)
    • 5 Star(134)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2021

    Egyelőre kitűnően üzemel,remek ár-érték arányú készülék. Memórai kártyára is menti a felvételt , valamint felhő szolgáltatás vásárlása esetén minden mozgás érzékelésekor feltölti a videót , így ha leszedik a készüléket a helyéről,a felvétel akkor is megmarad. Éjjel látó infra vörös világítása is megfelelő , beépített világítását is felkapcsolja ,ha emberi alakot észlel este , kutyára,macskára ez nem kapcsolódik fel szerencsére. Szerintem jó választás , még biztosan rendelek többet, így teljes a biztonság.

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Ta kamera jest niesamowita, przekonuję ją zgodnie z instrukcją bez problemów, i działa idealnie, sprawdzam jej funkcjonalność i kocham następujące osoby: Ponadto głośnik pozwala na bardzo jasny dźwięk i można przez niego mówić. Podłączyłem go do Google Home, i przekazuję kamerę przez chromecast, bardzo lubię ten produkt, polecam go w 100%

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Kamera ma jakość i dźwięk, jak również (tak głośnik i mikrofon). Bardzo dobrze oddaje noc zgodnie z drugim zdjęciem (z podczerwienią) i trzecim zdjęciem (z led's). Używam 128 GB karty micro SD do przechowywania, ale chciałbym zobaczyć zdjęcia również na komputerze, a nie tylko na smartfonie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Dobra budowa, bezpośrednie połączenie z aplikacją, dobre funkcje, prenumerata dokładna do oprogramowania, które mają.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Kupiłem ten aparat po obejrzeniu filmiku z inżynierii na YouTube, już go przetestowałem i działa bardzo dobrze, wszystkie jej funkcje w 100% kompatybilne z Alexą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Transport był w porządku. Sam produkt jest trochę rozczarowany, jest ogromny, bazując na zdjęciach nie sądziłem, że jest aż tak duży. Rozpoznawanie twarzy nie działa tylko z premiowymi prenumeratami, a ruch kamery jest bardzo gruby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Λειτουργεί πολύ καλά χωρίς κανένα πρόβλημα. Καλή εικόνα ακόμη και το βράδυ όπως και η ποιότητα κατασκευής. Το μόνο αρνητικό είναι η μετάφραση στην εφαρμογή δεν είναι και η καλύτερη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σε δυσκολέψει να την χειριστείς. Τέλος ήρθε σπίτι με την speedex σε χρόνο ρεκόρ 7 μέρες.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Bardzo fajny produkt. Świetna kontrola, dobra jakość obrazu. Łatwy w montażu i łatwy w użyciu. Problemy, które przysporzyły mi problemów: używanie go w Europie, nie mogłem kupić rozpoznawania twarzy w aplikacji. (Ale może to tylko ja) poziom detekcji ruchu można dostosować do 3 poziomów, najsłabszy jest dość czuły, to alarmuje kilka razy, gdy tylko wiatr wieje liście bardziej. Daje Ci pełną funkcjonalność za pośrednictwem aplikacji, ale jeśli udostępnię ją komuś innemu, wszystkie opcje nie są już dostępne na innym urządzeniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Wysokiej jakości aparat. Działa dobrze. Ale jej kierunek sieci Wi-Fi nie jest zbyt dobry dla Great Distances, ale działa dobrze. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Recibido en plazo y en perfecto estado. Cumple con la descripción del producto. Buena relación calidad precio.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 473
    • Ft26 552
    • Ft7 995
    • Ft28 471
    • Ft2 803
    • Ft9 595
    • Ft16 624
    • Ft6 715
    • Ft2 556
    • Ft10 235