Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(586)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(586)
    • 5 Star(536)
    • 4 Star(46)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2021

    Dostarczone, dziękuję. Zaskakująco wysokiej jakości produkt, zarówno wydajność, jak i wygląd, tylko słuchanie jest przerywane przez przejście na inny utwór lub manipulację z telefonu lub laptopa, dźwięki systemu są tam manifestowane, ale to nie jest problem, można go połączyć, radio działa, Aux wejście też, zegary też, więc jest spoko, mogę polecić, Jeszcze raz dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Już interesowała mnie taka kolumna. Kolumna już sprawdziła się bez zarzutu. Z radiom Bluetooh i godzinami. Połącz w pary i bardzo proste. Jestem całkiem zadowolony.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Nagyon gyorsan megérkezett Cseh raktárról 1 hét volt. Könnyen párosítható és jó hangosan szól ahhoz képest hogy csak 10Wattos. Meleg szívvel ajánlom bárkinek. Annyi negatívum van, hogy mikor töltőre teszed és úgy használod akkor hallható egy statikus zúgás belőle. Akciósan viszont így is megéri.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Paczka dotarła cała ugniatana tak jak od wielu osób, które widziałem na YouTube, ale dźwięk był nietknięty bez żadnych zadrapań i ugniatania. Doskonała jakość dźwięku i duże korzyści kosztowe. Super polecam!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Dobra jakość, pudełko przybyło ugniatane, ale kolumna była nieskazitelna. Dobry odbiór radiowy bez potrzeby anteny. Brakuje mu tylko trochę basu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Dobrej jakości materiały i dźwięk! Naprawdę polecam ten produkt. Niezależnie od samego produktu czuję się nieco rozczarowany, że Bangood reklamuje produkty mówiące „wysyłka za 24 godziny", kiedy sprzedawca potrzebował 4 dni na przesłanie go, po wysłaniu do Irlandii zajęło 6 dni. Dlatego daję tylko 2 gwiazdki na usługi logistyczne, za używanie mylących reklam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Jestem bardzo przyjemny z tego maleńkiego soundbara.Moje pierwsze doświadczenie słuchania ma pozytywne wrażenie, że wybrałem prawo.Zmieniłem załączone kable (3,5 do 3.5 jack i przewód zasilający) z znacznie więcej, a w tym samym czasie podłączyłem się do źródła zasilania, chociaż producent zaproponował, aby uniknąć, Bez efektu zniekształcenia hałasu.Mam również 4-5 innych głośników bt.Tylko trzy są lepsze od Blitzwolf BW-SDB0, ale kosztują mnie ponad 70-145 euro. LG PH4 (80), MusicMan Technaxx (72 EUR) i JBL XTREME 2. Nie zaleca się porównania. W tej kategorii jest to VFM i absolutnie gadżet, który ma przyzwoity dźwięk i ładne wydawanie pieniędzy napiwku używać kabli jakości do każdego połączenia, nie wbudowane w

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Dobre pole, tylko zastrzeżenie są dla przycisków, które do przyzwyczajania się do zwiększenia lub zmniejszenia głośności bez zmiany pasa lub stacji radiowej zajmuje chwilę, a dotyk nie jest, ale wrażenie kruchości, poza tym świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Jakość/cena bardzo dobra, dźwięk jest całkiem dobry, przyszedł z Jack kablem i usb do ładowania. przyszedł z kilkoma zadrapaniami, ale ogólnie bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Świetna jakość, dźwięk jest ładny, naprawdę dobre rzeczy tutaj za niską cenę... Gratulacje dla Blitz Wolf!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 199
    • Ft29 432
    • Ft25 481
    • Ft20 066
    • Ft21 977
    • Ft12 739
    • Ft8 279
    • Ft8 916
    • Ft12 975
    • Ft8 827
    • Ft44 149
    • Ft5 731
    • Ft26 437
    • Ft4 393
    • Ft33 111
    • Ft10 665
    • Ft8 789
    • Ft4 457