Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(144)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(144)
    • 5 Star(143)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/07/2021

    Materiał budowlany jest wytrzymały plastik i nie wydaje się tani ani niskiej jakości. Zaznaczyłem jego wydajność i zgodność protokołu z testami. Typ C: PD3.0 (maksymalnie 9V 2.2A 20W) PPS, QC4 plus, Apple 5V 2.4A, Samsung 5V 2A, BC1.2 5V 1,5A, VIVO 5V 9V 12V, QC2./3.0 5V9V12V, Samsung AFC 9V 12V, Huawei FCP 5V 9V 12V, Huawei SCP 3.4-10V 5A 40W, MTK PE1.1 2.0. USB-A: Apple 5V 2.4A, Samsung 5V 2A, BC1.2 5V 1,5A, VIVO 5V9V12V, QC2./3.0 5V 9V 12V, Samsung AFC 9V 12V, Huawei FCP 5V 9V 12V, Huawei SCP 3.3-5.5V 4A 25W, MTK PE1.1. Ładowarka 3-portowa Blitzwolf BW-SD7 80W przeszła moją serię testów i spełniła jej specyfikacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Otrzymałem produkt w idealnym stanie i oryginalnym opakowaniu. Bazując na pierwszym teście, działa dobrze, szybko wypełnia mój Xiaomi Note 9S.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Nice product come. It was a little long then 3-5 business day, but that's don't bother me. We know that's few days more time to delivery, because of this Covid-19 situation. ☺️☺️☺️☺️☺️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Excelente produto, chegou antes do prazo. O vendedor cumpre o que promete, estão de parabéns. Muito obrigado, amei o carregador veicular!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Świetny sprzedawca. Szybka dostawa na Ukrainę. Polecam wszystkich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Świetny produkt, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Product as described. Nice car charger for its money. It has 2 usb QC3.0 ports and one type c QC4.0 port. Also, it supports power delivery. So you can use it to charge smartphones, tables and laptops that support power delivery.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    nagyon jó termék! tökéletesen végzi a dolgát!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 085
    • Ft5 343
    • Ft5 343
    • Ft11 633
    • Ft5 658
    • Ft5 972
    • Ft5 972
    • Ft3 265
    • Ft8 350
    • Ft5 343