Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(892)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(892)
    • 5 Star(856)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    Zakupiłem 2 z tych jednostek. To naprawdę ładne, słoneczne światła LED na zewnątrz. Prosta instalacja z dobrymi instrukcją. Włączaj z tyłu jednostki po prostu włączaj/wyłączaj światła. Jednostki wbudowane są w PIR, który włącza światła na 30 sekund, chyba że czujnik ruchu wykryje ciągły ruch i będzie działał, dopóki nie wykryją ruchu. Przydały się, gdy straciliśmy zasilanie pod koniec grudnia. Nie zainstalowałem ich jeszcze na zewnątrz, ale załadowałem. Po prostu tymczasowo powiesiliśmy je w jadalni, włączyliśmy i mieliśmy więcej światła do jedzenia, gry w karty i gry planszowe, aż do przywrócenia zasilania. Kiedy światła się włączyły, te światła automatycznie się wyłączyły!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Wspaniałe małe słoneczne światło LED do użytku na zewnątrz, zwykle wysokiej jakości z Blitzwolf, ładna twarda obudowa z tworzywa sztucznego, bardzo jasne chipy LED, bardzo mi się to podoba. Włącza się w ciemności, gdy wykryje się ruch, zapala się przez 30 sekund. Używam go nad drzwiami mojej szopy i to jest absolutnie wystarczające, aby oświetlić drogę bezpiecznie w całkowitej ciemności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Pozytywne punkty (ang.) Dokładny czujnik, materiał wysokiej jakości, korzyści kosztowe i oświetlenie OK Negatywne punkty Brak opcji stałego oświetlenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Jak na razie dobrze się sprawdza. Wciąż w fazie testowej. Ale wierzę, że skoro to Blitzwolf, to powinno działać dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Kupiłem 4 sztuki do odsprzedaży, ale był bardzo źle zapakowany, rogi ugniatane, taśma klejąca przyklejona prosto do pudełka, co wymagało pracy, a jednak uszkodziło pudełko. Mogliby przynajmniej przepuścić plastik przez produkt i puścić taśmę. Co do produktu, mam już jeden i myślę bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Szybka dostawa, dobra obsługa! Urządzenie wygląda na wytrzymałe. Po uruchomieniu ruchu zapala się na około 30 sekund. Ale powinien być zainstalowany w miejscu, gdzie jest wystarczająco dużo światła w ciągu dnia. Więc nie można go zainstalować za wysoko, blisko krawędzi dachu. Myślę, że niektóre podobne latarnie, które mają na 2 blokach - panel słoneczny i światło, połączone za pomocą drutu, będą bardziej praktyczne w wielu miejscach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    To jest bardzo dobra lampa. Światło jest bardzo jasne, a czujnik ruchu jest również bardzo dobry. Nie testowałem panelu słonecznego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Szybka dostawa towarów. 👍 Opakowanie trochę uszkodzone, ale światło jest piękne i pięknie świeci. Dziękuję bardzo 👍👏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Wygląda naprawdę dobrze. A najlepsze jest to, że możesz zmienić baterię 🔋. Dostaje 1850

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Otrzymany w czasie, i działa doskonale 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 150
    • Ft3 150
    • Ft4 045
    • Ft5 458
    • Ft3 781
    • Ft3 358
    • Ft6 407
    • Ft5 824
    • Ft8 321
    • Ft4 367
    • Ft3 150
    • Ft5 956
    • Ft3 380
    • Ft4 692
    • Ft6 899
    • Ft3 285
    • Ft3 150
    • Ft22 576