Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(363)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(363)
    • 5 Star(342)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2021

    Światła świetnie działają z aplikacją Tuya Smart Life. Ustawienia ostatniego stanu (włączone/wyłączone), jasność i kolor (biały/ciepły biały) są zapamiętane, dzięki czemu można również wyłączyć światło za pomocą zwykłego włącznika. Masz też przydatne wycięcie do wiercenia otworów w celi. Dostawa była szybka, niecały tydzień. Gorąco polecam ten artykuł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Świetna lampa sufitowa. Instalacja była prosta, ponieważ pasuje do standardowych elementów sufitowych, ale musiałem kupić dłuższe śruby w sklepie z narzędziami. Jest to łatwe do ustawienia na aplikacji Smart Life lub, jeśli włączy się integrację Tuya w asystentze domowym, można tam również zarządzać. Nie podobało mi się, że nie można ustawić domyślnego stanu programu, więc jeśli się go wyłączy, a jeśli się spieszysz, to źle, że wiesz, jak go włączyć. Yeelight ma tę funkcję i działa lepiej, gdy lampa po prostu działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2022

    Bardzo fajna lampa. Do sypialni 20m2 w zupełności wystarczy. Google Home działa tak jak powinien. Dodana przez apke Smart Life także nie jest potrzebna kolejna aplikacja od producenta. Ogólnie jak najbardziej polecam 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Pakiet przybył bardzo szybko, jest to 2 tego typu i produkt jest jakości, dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Pakiet przybył szybko, Dziękuję Banggood, produkt odpowiada ze wszystkich technicznych i estetycznych punktów widzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Szybka dostawa, dobra praca, łatwa w konfiguracji, doskonała jasność w pomieszczeniu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Very bright. Nicely change color from cold to warm. Decent assembly, seems closed enough for bugs going in. It's worthy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Super Lampy szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Produkt dotarł na miejsce uszkodzonego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Szybka dostawa, łatwy montaż, zaskakująco niska waga.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$83.15
    • US$62.36
    • US$69.29
    • US$109.99
    • US$75.60
    • US$160.91
    • US$32.09
    • US$40.86
    • US$41.35
    • US$99.99
    • US$39.58
    • US$99.99
    • US$103.99
    • US$49.99
    • US$119.99
    • US$64.99
    • US$99.99
    • US$36.79