Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(288)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(288)
    • 5 Star(272)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/07/2021

    Świetna lampa sufitowa. Instalacja była prosta, ponieważ pasuje do standardowych elementów sufitowych, ale musiałem kupić dłuższe śruby w sklepie z narzędziami. Jest to łatwe do ustawienia na aplikacji Smart Life lub, jeśli włączy się integrację Tuya w asystentze domowym, można tam również zarządzać. Nie podobało mi się, że nie można ustawić domyślnego stanu programu, więc jeśli się go wyłączy, a jeśli się spieszysz, to źle, że wiesz, jak go włączyć. Yeelight ma tę funkcję i działa lepiej, gdy lampa po prostu działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Światła świetnie działają z aplikacją Tuya Smart Life. Ustawienia ostatniego stanu (włączone/wyłączone), jasność i kolor (biały/ciepły biały) są zapamiętane, dzięki czemu można również wyłączyć światło za pomocą zwykłego włącznika. Masz też przydatne wycięcie do wiercenia otworów w celi. Dostawa była szybka, niecały tydzień. Gorąco polecam ten artykuł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Bardzo szybka i bardzo wysokiej jakości dostawa, od drzwi do drzwi. Towar dotarł w ciągu tygodnia, jak stwierdzono. Zamówiłem trzy lampy. Dwa z nich działają świetnie. Trzeci nie chciał zapalić. Napisałem do wsparcia i byłem bardzo mile zaskoczony, kiedy napisali, że przygotować i wysłać do mnie nową lampę ponownie z europejską żeglugą na tydzień. Nie było żadnych kłótni, które powodują niepotrzebne spory! Nakręciłem krótki film z rozbitą lampą, a następnego dnia wysłali mi kolejną lampę bez konieczności zwracania zepsutej lampy. Teraz wszystkie trzy lampy działają z doskonałą jakością. Światło jest silne i jasne. Po dodaniu do domowej sieci bezprzewodowej, są one kierowane zarówno przez aplikację Android, jak i przez komendy głosowe za pośrednictwem Asystenta Google. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i ze wsparcia Bangood. Dziękuję, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Παρέλαβα από Τσεχία σε 10 μέρες. Το καλλυμα μαλακό πλαστικο που το ακουμπας και λυγίζει. Φωτεινότητα καλή για 10-12 τετραγωνικά.Συνδεση με την εφαρμογή της blitzwolf άμεσα και εύκολα. Απλή κατασκευή με χαμηλό κόστος και όμορφο σχέδιο. Ένα μικρό ράγισμα όπως φαίνεται και στην φώτο.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    To moja wymieniona lampa sufitowa. Zamówiłam trzy lampy, ale jak powiedziałam, jedna z nich nie działa. Dzięki wsparciu Bangooda, został on z powodzeniem zastąpiony w ciągu siedmiu dni! Teraz wszystko jest w porządku i jestem bardzo szczęśliwa. Jeszcze raz dzięki Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2021

    The goods came from CZ warehouse.Works together with Smart Life app and Google Home.Both the warm white colour and cold white colour looks beautiful.Very good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Pakiet przybył bardzo szybko, jest to 2 tego typu i produkt jest jakości, dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Pakiet przybył szybko, Dziękuję Banggood, produkt odpowiada ze wszystkich technicznych i estetycznych punktów widzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Towar pochodzi z magazynu CZ w 3 dni. Lampa działa, tylko nie byłem w stanie połączyć jej z aplikacją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Svetlo dorazilo od objednání na druhý den z ČR skladu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft54 094
    • Ft4 417
    • Ft7 539
    • Ft19 887
    • Ft9 456
    • Ft11 754
    • Ft6 627
    • Ft4 417
    • Ft12 625
    • Ft34 725
    • Ft13 222
    • Ft10 696
    • Ft22 097
    • Ft34 725
    • Ft44 197
    • Ft27 388
    • Ft41 039
    • Ft4 417