Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(392)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(392)
    • 5 Star(366)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2021

    Światła świetnie działają z aplikacją Tuya Smart Life. Ustawienia ostatniego stanu (włączone/wyłączone), jasność i kolor (biały/ciepły biały) są zapamiętane, dzięki czemu można również wyłączyć światło za pomocą zwykłego włącznika. Masz też przydatne wycięcie do wiercenia otworów w celi. Dostawa była szybka, niecały tydzień. Gorąco polecam ten artykuł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2019

    Nagyon gyors szállítás. A képen látható a sérülés a dobozon. Ennek ellenére a termék sértetlen. A búra műanyag. Minőségi anyag. Blitzwolf quality.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Bardzo szybka i bardzo wysokiej jakości dostawa, od drzwi do drzwi. Towar dotarł w ciągu tygodnia, jak stwierdzono. Zamówiłem trzy lampy. Dwa z nich działają świetnie. Trzeci nie chciał zapalić. Napisałem do wsparcia i byłem bardzo mile zaskoczony, kiedy napisali, że przygotować i wysłać do mnie nową lampę ponownie z europejską żeglugą na tydzień. Nie było żadnych kłótni, które powodują niepotrzebne spory! Nakręciłem krótki film z rozbitą lampą, a następnego dnia wysłali mi kolejną lampę bez konieczności zwracania zepsutej lampy. Teraz wszystkie trzy lampy działają z doskonałą jakością. Światło jest silne i jasne. Po dodaniu do domowej sieci bezprzewodowej, są one kierowane zarówno przez aplikację Android, jak i przez komendy głosowe za pośrednictwem Asystenta Google. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i ze wsparcia Bangood. Dziękuję, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Pakiet przybył szybko, Dziękuję Banggood, produkt odpowiada ze wszystkich technicznych i estetycznych punktów widzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Świetna lampa sufitowa. Instalacja była prosta, ponieważ pasuje do standardowych elementów sufitowych, ale musiałem kupić dłuższe śruby w sklepie z narzędziami. Jest to łatwe do ustawienia na aplikacji Smart Life lub, jeśli włączy się integrację Tuya w asystentze domowym, można tam również zarządzać. Nie podobało mi się, że nie można ustawić domyślnego stanu programu, więc jeśli się go wyłączy, a jeśli się spieszysz, to źle, że wiesz, jak go włączyć. Yeelight ma tę funkcję i działa lepiej, gdy lampa po prostu działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2020

    Doskonały, dobrej jakości produkt, łatwy montaż i bardzo piękny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Działa doskonale, produkty Blitzwolf są zawsze bardzo dobre.Łatwy do instalacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2020

    Świetne światło od BlitzWolf. Ich produkty są zawsze na szczycie. Podobała mi się lampa, aplikacja działa bez żadnych opóźnień. Integruje się z Google Home bez problemu. Pełna recenzja znajduje się tutaj https://www.ixbt.com/live/smarthome/potolochnyy-smart-svetilnik-blitzwolf-bw-lt20.html

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2019

    look’s good the pictures are at 50% light and in warm white , both (50% color) and cold white (pictures not in right order) a little difficult to get in the ‘Hi home’ app but worked in ‘ap mode’..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Pakiet przybył bardzo szybko, jest to 2 tego typu i produkt jest jakości, dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$171.34
    • US$13.49
    • US$99.99
    • US$31.02
    • US$59.99
    • US$16.99
    • US$13.99
    • US$21.99
    • US$39.99
    • US$143.00
    • US$18.39
    • US$112.02
    • US$113.18
    • US$57.74
    • US$63.51
    • US$32.12
    • US$73.59
    • US$139.99