Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1413)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1413)
    • 5 Star(1343)
    • 4 Star(64)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2020

    Jest to doskonały produkt..!! Ma silną budowę z delikatnych materiałów. Błyskawiczne połączenie i świetny zasięg bluetooth. Jakość dźwięku jest w porządku. Jest z kablem audio Jack, który jest bardzo przydatny, jeśli nie chcesz korzystać z bluetooth. Bardzo dobrze zakrywa uszy i izoluje hałasy zewnętrzne. Ogólnie świetna jakość za bardzo ładną cenę

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Mój pierwszy zakup na stronie. Produkt dotarł stosunkowo szybko. Pudełko jest z materiału przypominającego pudełka na smartfony, ma pewną sztywność, słuchawka znajduje się wewnątrz plastikowego bąbelka. Dlatego myślę, że powinienem był przyjść z folią z bąbelkami poza pudełkiem, by chronić więcej. Ale wciąż wszystko przybyło i funkcjonuje idealnie. Słuchawka wizualnie i taktowanie wydaje się dobrej jakości, ponieważ kable do ładowania i P2 wydają się przeciętną jakością. Złącze P2 w słuchawce może mieć większe ciśnienie. Fone ma dobry, stosunkowo głośny dźwięk, ale ze skromnym basem. Uważam, że jeśli chodzi o wartość, ogólnie to dobra słuchawka, nie byłem opodatkowany, było warto, jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Dentro do esperado, ele é bom, mas eu esperava mais dos graves, e olha que já puxa bem pros graves, mas é um ótimo fone. No volume máximo também não distorce o áudio. Eu pedi ele numa terça de noite (22/05/2020) e tava previsto pra chegar no domingo, mas chegou antes, numa sexta (25/05), veio bem rápido pra um produto que veio da Espanha (moro em Portugal). Paguei uns 25 mas com desconto saiu entre 22 e 21 (não lembro). Ele se encaixa perfeitamente na minha orelha, ou seja, o tamanho máximo de uma orelha que caiba perfeitamente nele é de 6-6,5 cm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Dźwięk jest w porządku, nie najlepszy. Mikrofon działa idealnie, ale nie można używać z kablem aux. Łatwy w użyciu. Komfort 6/10 jest dla mnie za ciasny. Dotarcie zajmuje 9 dni. Ogólnie to dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Przyjechał niecały miesiąc! Słuchawka bardzo dobra i z bardzo wyraźnym żwirem. Czułem trochę stłumiony dźwięk, ale nieźle. Jest wyposażony w kabel USB do ładowania i kabel pomocniczy. Kupiłem go na Czarny Piątek za dobrą cenę. Było warto i polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Trwała bateria z bluetooth Bardzo przejrzysta izolacja dźwięku (z dobrej jakości próbką bitrate dźwięku przy 320kbps gra dobry bas) Najważniejsze dla mnie jest: Sposób w jaki izoluje wokół uszu i z zewnątrz brzmi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Czasomierz, dla każdego, kto lubi dobry bas, jest doskonały. Testowałem dobrze i mogę zagwarantować jakość zarówno konstrukcji, jak i dźwięku. Brzmi dobrze wyrównany i niezakłócony. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    COMPREI PELA PRIMEIRA VEZ NA BANGGOOD, FOI MINHA PRIMEIRA IMPORTAÇÃO, NO COMEÇO FIQUEI COM MEDO DE NÃO RECEBER O MEU FONE, PORÉM, PERCEBI QUE ESTAVA ERRADO, É SEM DÚVIDAS UMA ÓTIMA EMPRESA, JÁ ESSE FONE DE OUVIDO DA BLITZ WOIF É TOP, BEM CONSTRUÍDO, E MUITO CONFORTÁVEL, É BEM GRANDE, E TEM UM CANCELAMENTO DE RUÍDO TOP, AMEI (LOVE) PODEM COMPRAR SEM MEDO NA BANGGOOD ELA É TOP.😍😍😍😍😍😍😍👏🥳

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Dobry telefon ☺️ nie żałuję, że kupiłem go był wart każdego centa zainwestowanego niesamowitej jakości dźwięku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Produkt jest łatwy w obsłudze. Na pewno połączy się z innymi jednostkami i będzie to brzmiało bardzo dobrze. Mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 066
    • Ft11 704
    • Ft5 253
    • Ft31 216
    • Ft13 695
    • Ft8 279
    • Ft6 368
    • Ft12 102
    • Ft17 199
    • Ft8 279
    • Ft6 878
    • Ft9 194
    • Ft5 148
    • Ft3 182
    • Ft7 324
    • Ft14 714
    • Ft4 138
    • Ft2 982