Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • rafVIP4
    GR
    21/11/2021

    Wygląda świetnie i świetnie się grilluje. Palniki są potężne, więc uważaj, gdy ustawiasz się na „wysoko". Również nie jestem pewien, czy kraty są żeliwne, jak stwierdzono. Nie do pobicia w cenie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    The grill is just perfect for the money. fast shipping very good packaging. Although I would like a better description in terms of assembly. Very good packing. For its price is recommended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Szybki, dokładny, prawidłowy sklep internetowy! 4 dni czasu dostawy na Węgry!!! Zakupiony produkt jest idealny! Jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2022

    CZ: Vypadá velmi dobře je obrovský. Zatím neodzkoušeno 😉 EN: It looks very good and very. Not tested yet 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    To świetny i prosty grill za te pieniądze. Łatwy w montażu, łatwy do czyszczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2022

    Excelente Produto, boa construção, bons acabamentos. recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Super grill. Jakość przetwarzania w danej kategorii cenowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Świetne w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    Witamy. produkt jest piękny i ogromny. Cztery wspaniałe palniki, które działają bardzo dobrze. Niestety, w zestawie nie ma reduktora ciśnienia, więc mogę spróbować tylko po demontażu starego grilla. Witamy. produkt jest piękny i ogromny. Cztery wspaniałe palniki, które działają bardzo dobrze. Niestety, w zestawie nie ma reduktora ciśnienia, więc mogę spróbować tylko po demontażu starego grilla.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    To całkiem niezły zakup za jej pieniądze. Za 158 dolarów, nie sądzę, że znajdziesz konkurenta!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$109.99
    • US$79.99
    • US$159.99
    • US$79.99
    • US$250.99
    • US$289.99
    • US$125.99
    • US$79.99
    • US$559.99
    • US$54.99
    • US$219.00
    • US$89.99
    • US$89.99
    • US$129.99
    • US$95.99
    • US$89.99
    • US$85.99
    • US$27.99