Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3027)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(3027)
    • 5 Star(2877)
    • 4 Star(144)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2020

    Bardzo dobrze, przetestowałem sterowanie i działają idealnie. Podobał mi się dźwięk, tylko nie testowałem ochrony wody i tym podobne, i jak długo bateria słuchawek i pudełka trwa. Szybko dotarłeś do mojego miasta, ale nie dotarłeś tak szybko do mojego domu z powodu CDD. Jestem zakochana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Bardzo dobry telefon, jakość mnie zaskoczyła. To był mój pierwszy zakup w Banggood i miałem wspaniałe doświadczenie. Pochodzę z Minas Gerais i spełniłem moje żądanie dnia 8/12/2020. Moje zamówienie zostało zrealizowane w dniu 04.01.2020 (10 dni przed wyznaczonym terminem).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Podoba mi się dźwięk stereo, łączy się bardzo łatwo, jak wyjmujesz go z pudełka! Bateria długotrwała, ZALECANA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Kupiłem telefon dwa razy, jak dałem mój chłopakowi, jednak telefon przyszedł z niesprawną stroną, napisałem o tym, co się stało i natychmiast wysłał mi nowy kompletny produkt, super uważny, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Przybył bardzo szybko, bardzo podobał się produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    To było prawie 3 tygodnie oczekiwania na Patos de Minas, MG, co było szybkie w porównaniu do innych stron, które już importowałem produkty. Doskonałe śledzenie, był w stanie śledzić trasę produktu aż do momentu, kiedy był do dostawy i dotarł do mojego domu. O telefonie, jestem bardzo zadowolony z jakości dźwięku i czasu trwania baterii, poza projektem, który jest wspaniały, super polecam!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2020

    Otrzymałem produkt bardzo szybko! Zdecydowanie ta aplikacja stała się moją oficjalną aplikacją zakupową! Nie miałem żadnych problemów z płatnością ani zamówieniem na produkt. Czas odbioru mnie zaskoczył. Produkt był bardzo dobrze zapakowany. Kochane słuchawki, są one wszystkim co obiecują być i trochę więcej, a dodatkowo są super wygodne to całkowicie izoluje Cię od świata zewnętrznego - co pozwala usłyszeć wysokiej jakości dźwięk od najniższych poziomów głośności do najbardziej wymagających dźwięków. Słuchając muzyki elektronicznej miałem nawet uczucie bycia w balladzie byłem pod wrażeniem. To są najlepsze słuchawki, jakie miałem w życiu!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2019

    Fones de qualidade e bom acabamento. Duração da bateria, até o momento, tem se mostrado eficiente, carregamento do case rápido. Selecione corretamente as borrachas intraauriculares pois a sua qualidade de som pode ser intensamente prejudicada pelo uso do isolamento INCORRETO. Volume bom, no máximo(100%) incomoda um pouco, em torno de 50/60% do volume total já é suficiente para isolar todo o barulho externo. Manual em diversos idiomas, mas, ao menos no meu, não veio português (não seria problema, apenas uma observação). No geral, um produto muito bom pelo valor cobrado, vale a pena, recomendo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2019

    Melhor fone que já usei na minha vida! Qualidade superior aos fones wireless da Samsung, da Apple e até mesmo da Xiaomi! Recomendo a todos! A bateria dura muito, conecta automaticamente ao telefone ao ser tirado da caixinha, carrega o celular e muito mais!

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2019

    Chegou em 15 dias úteis! Sou apaixonado por graves e gostei muito dos graves desse fone bem densos e definidos! Som muito limpo e bom! Recomendo :D !

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 654
    • Ft12 452
    • Ft8 191
    • Ft8 846
    • Ft13 763
    • Ft8 519
    • Ft20 439
    • Ft11 141
    • Ft13 107
    • Ft12 009
    • Ft15 074
    • Ft7 863
    • Ft15 139
    • Ft9 830
    • Ft9 502
    • Ft13 107
    • Ft9 839
    • Ft11 731