Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3982)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(3982)
    • 5 Star(3740)
    • 4 Star(229)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/10/2020

    Byłem sceptyczny co do ich jakości, zanim je zamówiłem, ale teraz, kiedy je mam, mogę powiedzieć, że są warte każdego centa. Jakość dźwięku jest naprawdę dobra, ale nie spodziewaj się naprawdę głośnego dźwięku, który rozwali ci uszy, ale dla mnie to nie problem, bo w każdym razie nie lubię słuchać muzyki bardzo głośno. Zdecydowanie polecam ten produkt!!!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Siedzą doskonale w uszach, dźwięk jest przyjemny, połączenie nie spada, głośność z zapasem, nie wypadają z futerału, ponieważ magnetyzują się w gniazdach. Za 12,50 świetne słuchawki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Transakcja była bezproblemowa i szybko otrzymałem towar. Słuchawki mają dobry dźwięk i łatwo się łączy na bluetooth. Polecam sprzedającego i markę Blitzwolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Dzięki za szybką i poprawną dostawę! Wszystko jest tak, jak powinno być!:) A słuchawki są wspaniałe i jakość! Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Bardzo dobre słuchawki za ich pieniądze! Czysty brzmi nieźle bas i prymityw! Łatwe i stałe połączenie! Używam ich częściej do telefonów...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Miałem już ten telefon, bardzo dobry, tym razem kupiłem jeszcze dwie jednostki dla członków rodziny, którzy go zatwierdzili. Bardzo dobra jakość dźwięku, poważne są w dobrym rozmiarze, do tego te słuchawki są bardzo wygodne w uchu, produkt jak na reklamę. To były dokładnie 24 dni, by dojechać do mojego miasta. Inne kolejne dni opóźnienia były spowodowane i wyłączną winą na Brazylijskiej Poczty, która musiała odebrać piękną i długą kolejkę, aby odebrać zamówienie. Produkt Blitzwolf są wysokiej jakości! Dziękuję Banggood należy pogratulować!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Muito bom sons agudo e grave. Boa autonomia bateria. Entrega rápida. Parabéns Banggood. Recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Wszystko było w porządku, i tak załaduję i przetestuję. Dziękuję, Bangood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Cara jestem pod wrażeniem, jak dobry jest, świetna jakość, naprawdę izoluje zewnętrzny hałas bez liczenia jest bardzo wygodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Fone świetna jakość, dużo dźwięku, dobra konstrukcja, ale nie byłem nawet opodatkowany, tylko pudełko, które przyszło trochę ugniatane, ale nic poważnego, zajęło trochę ponad 30 dni od dnia złożenia zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 316
    • Ft11 767
    • Ft11 055
    • Ft10 528
    • Ft19 316
    • Ft14 602
    • Ft8 190
    • Ft10 730
    • Ft13 626
    • Ft12 077
    • Ft7 868
    • Ft6 502
    • Ft6 688
    • Ft11 458
    • Ft10 370
    • Ft4 333
    • Ft13 592
    • Ft4 411