Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4106)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(4106)
    • 5 Star(3853)
    • 4 Star(239)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/10/2021

    Bardzo szybka wysyłka! (pol.)! Jakość montażu słuchawek jest dobra. Jakość dźwięku lepsza niż się spodziewałem, maksymalna głośność jest wystarczająco dobra. Noszenie pąków jest bardzo wygodne, nawet po 1 godzinie. Podłączenie ich do telefonu było zabawką dziecięcą, bardzo szybką i stabilną. Ładunek jest ogromny, pole magnetyczne jest wystarczająco silne, aby mocno przymocować wtyczki. Jedna zła rzecz: żaden z gumowych rozmiarów nie pasuje do moich uszu, mogę użyć większej z innego zatyczki do uszu Ładny produkt BlitzWolf, jak mogłem do niego używać.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Dzień dobry! zacząłem korzystać z produktu około 2 tygodnie temu i wszystko było normalne więcej po zakończeniu ładowania, odpowiedni telefon pojawił się problem i nie działa! Dzwoni częściej, jakby się nie ładował! Wrzuciłem kilka jego zdjęć i wyszedł! Lewe ucho na odstawieniu, a prawa słuchawka na odstawieniu nie zaczyna!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Transakcja była bezproblemowa i szybko otrzymałem towar. Słuchawki mają dobry dźwięk i łatwo się łączy na bluetooth. Polecam sprzedającego i markę Blitzwolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Dzięki za szybką i poprawną dostawę! Wszystko jest tak, jak powinno być!:) A słuchawki są wspaniałe i jakość! Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Ten produkt właśnie przyszedł dzisiaj, który był wyjątkowo szybki. Przetestowałem go na moim Samsung S21 ultra i Dell G15 laptop i dźwięk był świetny. Kodek pokazuje AAC, który sprawia, że dźwięk podobny do słuchania muzyki za pomocą przewodowej słuchawki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Bardzo miło na to patrzeć. Opakowanie pozostawia wiele do życzenia, dotarło do pudełka. Słuchawki dobrze pasują, a przycisk (bez dotyku) jest trochę elastyczny. Szybka parowanie. Będę testował w czasie i wgrywał aktualizację później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Muito bom sons agudo e grave. Boa autonomia bateria. Entrega rápida. Parabéns Banggood. Recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Wszystko było w porządku, i tak załaduję i przetestuję. Dziękuję, Bangood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Cara jestem pod wrażeniem, jak dobry jest, świetna jakość, naprawdę izoluje zewnętrzny hałas bez liczenia jest bardzo wygodny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Dobre słuchawki, z balansem poważne, średnie i ostre dość interesujące. Podobało mi się wspólne zastosowanie, ale z wyrównaniem było jeszcze lepiej. Są dobre, które można pobrać. W każdym razie, to był kolejny dobry zakup w Banggood. Ten Blitzwolf FYE-2 spojrzał idealnie na mojego Haylou GT5 i nie zrobił tego brzydko. Bardzo dobre dla tych, którzy angażują się w aktywność fizyczną. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$22.99
    • US$15.99
    • US$18.99
    • US$16.99
    • US$55.19
    • US$18.39
    • US$36.95
    • US$18.99
    • US$18.47
    • US$26.55
    • US$23.99
    • US$23.99
    • US$18.47
    • US$36.99
    • US$15.74
    • US$35.79
    • US$32.99
    • US$8.99